Csak apád meg ne tudja! – Titkok, hazugságok és szövetség a családban

Ez a három csillagjegy rekordidő alatt kiszúrja, ha hazudsz

Néha csak későn ébredünk rá, nem vesszük észre, vagy nem azonnal, hogy a velünk szemben álló ember nem mond igazat. Még nehezebb ezt szűrni, ha érzelmileg érintettek vagyunk- fülig szerelmesek, vagy éppen vakon bízunk a másikban. Ez a három csillagjegy azonban rekorder ezen a téren. Hamar lefüleli a hazugságot.

Vízöntő

Mintha láthatatlan kis füllentés szűrő antennái lennének, már a másik hangjából érzékeli a hamis hangokat. És olyan kérdései vannak, hogy azonnal össze is zavarja a hazug társat, aki kénytelen színt vallani.

Kos

Mindent lát, mindent megjegyez. A részletek összerakásának nagymestere a Kos. Mindez pillanatok alatt megtörténik, és jaj, ha a részletek nem állnak össze egy nagy kerek egésszé. Mert akkor kíméletlen üzemmódba kapcsol és kiszedi a másikból az igazat.

Mérleg

A Kosnál jobban csak a Mérleg matekozik jobban az igazsággal. Érzi, ha nincs egyensúly, néha csak egy oda nem illő szóra figyel fel, egy hirtelen elhallgatásra, vagy ha a másik nem fejezi be a történetet. Olvas a gesztusokból is - és ahhoz, hogy ne ébredjen gyanú a lelkében, MINDENNEK illeszkednie kell, nagyon pontosan. Persze a hazugságok nem pontosak, soha nem tökéletes a történet, se a körítés. A Mérleg pedig rekordidő alatt ráébred az igazságra.