Egyéb kategória

Gyors paradicsomos spagetti, ami jókedvre derít

A paradicsomos spagetti az olaszok alaptésztája, ami rengeteg változatban létezik ezzel-azzal kiegészítve, ám ha friss és édes koktélparadicsommal készítjük, önmagában is megállja a helyét - igazán egyszerű és szupergyors, szaftos és mennyei finom mediterrán fogás, amivel szürke és hűvös napokon is egy kis napfényes hangulatot teremthetünk.

vous - 2019.10.01.
Gyors paradicsomos spagetti, ami jókedvre derít

A legtöbb esetben a szezonális és a helyi alapanyagokra szavazunk, de vannak olyan kilátástalanul morcos és szürke napok, amikor muszáj engedni a csábításnak, és felvidítani magunkat egy tál nyárias, mediterrán étellel. Ez a gyors és pofonegyszerű spagetti minimális alapanyaggal készül, a friss paradicsom ellenére sem kell hosszan főzni, ha párhuzamosan készítjük a tésztát és a szószt, akkor 15 perc alatt mindennel megvagyunk, és mesésen finom, ízekben gazdag fogást tálalhatunk.

gyors-paradicsomos-spagetti-ami-jokedvre-derit

gyors-paradicsomos-spagetti-ami-jokedvre-derit
Forrás:
Cookta

Aki szeretné kicsit tartalmasabbra, laktatóbbra készíteni ezt az alapesetben húsmentes ételt, bátran indíthat egy kis húsos füstölt szalonnával, de enélkül is nagyon komplex ízvilágú a benne lévő fokhagyma, csili, bazsalikom, paradicsom és parmezán kombójától, és tényleg nagyon egyszerű.

A cikk folytatását a Cookta.hu oldalán találjátok!

Ajánlott cikkek