Egyéb kategória

Légy csinos és szexi, a sport előtt, alatt és után is!

Ápolatlanság a sportban? Sajnos előfordul. Nemcsak ápolt lehetsz, de jól is nézhetsz ki: így kíméld a bőröd és a hajad, hogy ne csak a tested, de szépséged is topformába kerüljön. Így légy csinos és szexi!

vous - 2020.09.27.
Légy csinos és szexi, a sport előtt, alatt és után is!

Edzés közben: lásson jól a sportoló!

Kevés idegesítőbb dolog van, mint ha edzés közben néhány hajtincs az ember arcába lóg. A széles hajráfok és a hajkímélő gumik is segíthetnek, de akár hajlakkal is rögzíthetjük a rakoncátlan tincseket.

Tipp: aki az edzés előtt megmosta a haját, annak elegendő az izzadságot langyos vízzel kiöblíteni a tréning után a hajából, de megfelelő lehet a száraz sampon használata is.

Uszodában: ne kockáztasd a vörös szemeket!

Éget és fáj is, ha a gyorsúszásnál a szempillafesték a szembe kerül. Érdemes edzés előtt vagy letörölni a sminket, vagy vízálló változatot használni, de egy jó úszószemüveg sem hátrány. Az úszás után a bőrünk regenerálása testápolóval elengedhetetlen, így a megfelelő mennyiségű és minőségű hidratációt újra biztosíthatjuk. Nagyon száraz bőr esetén javasolt az úszóedzés előtt és utána is bekrémezni magunkat.

Tipp: a kozmetikusnál néhány hetente, rendszeresen festessük a szemöldököt és a szempillákat is, így egyrészt megspórolható a szempillaspirál költsége, másrészt a fenti baleset sem következik be!

A cikk folytatását a Sport4you.hu oldalán olvashatjátok!

Ajánlott cikkek