mila kunis ashton kutcher

Úgy tűnik Ashton Kutchert és Mila Kunist nem hatja meg a Demi Moore dráma

Demi Moore és Ashton Kutcher 2005 és 2013 között házasok voltak, de a dolgok nem alakultak jól és Ashton végül Mila Kunis mellett kötött ki, akivel azóta két közös gyerekük született.
 

.A dráma akkor kezdődött, amikor Demi Moore kiadta önéletrajzi könyvét, amelyben sok más dolog mellett azt is taglalja, hogy miért ment szét Ashton-nal a házasságuk.Demi a könyvében leírja, hogy Ashton-nal lett volna egy közös gyerekük, de elveszítette a babát és ez vezetett alkohol függőségéhez.

demi moore
demi moore
Forrás:
Vanity Fair

Arról is részletesen beszámol hogy a színész megcsalta őt és hogy teljesítette a kérését, azzal kapcsolatban, hogy egy másik nőt is beengedjenek a hálószobájukba.

Mila Kunis Ashton Kutcher
Mila Kunis Ashton Kutcher
Forrás:
AFP


Ashton a témával kapcsolatban nem nyilatkozott, azonban közzé tett egy igazán érdekes tweet-et a botrány kirobbanása után, amelyben leírja hogy megakart osztani egy igazán "szúrós" posztot, de aztán ránézett a gyerekeire és a feleségére és inkább nem tette.

Mila Kunis Ashton Kutcher
Mila Kunis Ashton Kutcher
Forrás:
instagram.com


Azonban úgy tűnik a Kutcher-Kunis család igyekszik túl tenni magát a botrányon, ugyanis a hétvégén kiszúrták őket Disneland-en a gyerekeikkel, amiről még az Instagram-mon is tettek közzé posztot.