szerelem pár

Ennek a három csillagjegynek FIXA IDEÁJA, hogy meg tudja változtatni párját

Mindenki a maga ütemében és tapasztalatai nyomán fejlődik. Abba beleavatkozni, türelmetlenül sürgetni a másikat, esetleg ítélkezni és lehúzni a másikat nem csak otromba de káros is. Mégis próbálkozunk. Mindannyian. Ez a három csillagjegy kicsit jobban.

Vízöntő

Bár érettebb kicsit, mint a többi csillagjegy, párkapcsolatban mégis néha előjön belőle a zord tanító, aki jobban tudja, milyennek kellene lenni a másiknak, mint az saját maga. Ráadásul nem igazán ért a szép szóból: sokszor szemtől szembe meg kell mondani neki, hol húzódnak határaink.

Kos

Türelmetlen minden téren, ez nem vitás, de a párkapcsolatban jön elő igazi lénye. Toporzékol, nem érti, miért a lassúság, miért nem mennek úgy a dolgok, ahogy ő szeretné. Viszont ellentétban a Vízöntővel első szóra megáll és elrestelli magát.

Oroszlán

A nagy megmondó! Az összes csillagjegy közül a legokosabbnak hiszi magát, és úgy is viselkedik. Óriási türelem és szeretet kell az Oroszlánokhoz, de megéri.... ha ugyanis megtaláljuk és elfogadtatjuk vele határainkat, nemes lelkű, bátor védelmező áll majd mellettünk.