man-2734073_1920

Ez a három csillagjegy képes betölteni az űrt egy szakítás után

Talán nem szép dolog tőlünk, de attól még létezik: nem egyszer választunk olyan partnert magunknak, akivel igazából nem akarunk jövőt építeni, csak sebeink gyógyítására "használjuk" szeretetét.

Kos

Meleg szíve, vigasztaló természete valódi gyógyír sebeinkre, Ráadásul sokszor pontosan tudja, mi az ábra, mégis vállalja egy ideig a kapcsolódást, talán mert úgy érzi, ez sorsfeladata. Bármennyire is nagylelkű, a Kos is ember, ha nem akarunk vele lenni IGAZÁBÓL, azt kímélettel és mielőbb hozzuk a tudomására.

Bika

Olyan, mint maga a FÖLD. Erőt, energiát és szeretet ad, semmit se kér cserébe. A végtelenségig azonban a Bikákat se lehet kihasználni, ráadásul nehezebben emészti meg, ha ráébred, a mellette lévő ember csak "használja". Nagyon durva, szégyennel teli tisztázó beszélgetésre számíthatunk.

Szűz

A legtöbbször a Szűz jegyű emberek esnek kelepcébe és mélységesen megbántódnak, amikor ráébrednek mi is zajlik valójában. A Kos megrázza magát és továbbáll, a Bika dühös lesz és szembesít a dologgal, a Szűz szíve viszont összetörik. Sokáig nem tud kapcsolódni senkihez, ha valaki ilyen módon szedte rá.