Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy képes betölteni az űrt egy szakítás után

Talán nem szép dolog tőlünk, de attól még létezik: nem egyszer választunk olyan partnert magunknak, akivel igazából nem akarunk jövőt építeni, csak sebeink gyógyítására "használjuk" szeretetét.

vous - 2019.10.08.
Ez a három csillagjegy képes betölteni az űrt egy szakítás után

Kos

Meleg szíve, vigasztaló természete valódi gyógyír sebeinkre, Ráadásul sokszor pontosan tudja, mi az ábra, mégis vállalja egy ideig a kapcsolódást, talán mert úgy érzi, ez sorsfeladata. Bármennyire is nagylelkű, a Kos is ember, ha nem akarunk vele lenni IGAZÁBÓL, azt kímélettel és mielőbb hozzuk a tudomására.

Bika

Olyan, mint maga a FÖLD. Erőt, energiát és szeretet ad, semmit se kér cserébe. A végtelenségig azonban a Bikákat se lehet kihasználni, ráadásul nehezebben emészti meg, ha ráébred, a mellette lévő ember csak "használja". Nagyon durva, szégyennel teli tisztázó beszélgetésre számíthatunk.

Szűz

A legtöbbször a Szűz jegyű emberek esnek kelepcébe és mélységesen megbántódnak, amikor ráébrednek mi is zajlik valójában. A Kos megrázza magát és továbbáll, a Bika dühös lesz és szembesít a dologgal, a Szűz szíve viszont összetörik. Sokáig nem tud kapcsolódni senkihez, ha valaki ilyen módon szedte rá.  

Ajánlott cikkek