Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem engedi, hogy az élet megtépje a lelkét

Érnek kihívások az ÉLETNEK nevezett kozmikus küzdelem során. Megbántanak minket, elveszítünk fontos dolgokat. Szembe fordulnak velünk olyanok is, akiket szeretünk, és hittük, ők is szeretnek minket. Csalódások, könnyek és fájdalom (is) kíséri utunkat az öröm mellett. És mindez sokat rombolhat személyiségünkön, egészségünkön is. Ez a három csillagjegy azonban ellenállóbb másoknál.

vous - 2019.10.10.
Ez a három csillagjegy nem engedi, hogy az élet megtépje a lelkét

Halak

Látszólag nem vesz tudomást arról, ha baj van. Amíg tud, ki is siklik a probléma alól, eltolja magától a bajt. Ám ha mégis szembe kell nézni életkihívásokkal, akkor megteszi azt, de majd megy tovább. Nem gyötrődik feleslegesen olyan dolgokon, amelyek rajta kívül állnak, vagy amiket úgysem tud megelőzni, megakadályozni. lelki egészségének ez a titka,

Kos

Mintha bronzpáncél védené lelkét, annyira kemény, nem roppan össze (azonnal) a pillanat súlya alatt. Kitart, megvédi önmagát vagy azokat, akiket szeret, és csak később, amikor minden elcsendesült, akkor engedi meg magának gyengeséget. Az ellenállása hangos, a szomorúsága viszont csendes, titokban dolgozza fel az eseményeket, ám minden esetben feldolgozza – így esélye van a probléma elengedésére. 

Oroszlán

Kőszikla az oroszlán a csillagjegyek között, tényleg a legbátrabb, legkeményebb jegy, amely soha nem fut el, ha baj van. A nyílt sisakos küzdelmet szereti, a szemtől szembe harcokat, ám az alattomos támadásokat is sikerrel védi ki, jöjjön bármilyen baj, nem roppan össze. Az Oroszlán jegyű emberekre egy életen át lehet támaszkodni.

Ajánlott cikkek