Egyéb kategória

Sír a divat – ember így még nem viselt rövidnadrágot

A TV2-es Fuss Család, Fuss! című sportreality 8. adásában volt sérülés, patkányság, gusztustalanság, hibátlan teljesítmény és ordító Palik László is. Mondjuk, utóbbi nem annyira meglepő, ő Magyarország egyetlen embere, aki még a fű növését is képes izgalmasan közvetíteni.

vous - 2019.10.17.
Sír a divat – ember így még nem viselt rövidnadrágot

A nyolcadik adás egészen meglepő bejelentéssel indult. Bencsikéknél Huszti Kata felkérte a bokasérüléssel bajlódó Lilit, hogy legyen segédedző. Mindenki döntse el, hogy Simivel egy csapatban ez dicséret-e vagy büntetés… Minden esetre jó volt látni, hogy visszahozzák a lányt a játékba. Az is kiderült, miért jelentkezett a csapat a játékba. Érdemes meghallgatni, a gyerekek hogyan próbálják szépen megfogalmazni azt, hogy nem mertek anyáékkal ellenkezni.

Tápai Szabina

Tápai Szabina
Forrás:
TV2

Mindeközben Katus Attila olyan motivációs beszédet tartott Lipőkéknek reggeli torna közben, hogy csoda, hogy a Jó Tanuló-, Jó Sportoló díjjal kitüntett Lambert és Larion nem mentek át leütni az MMA-s Bukit. Ekkor még nem gondoltuk, hogy Katus örökre megváltoztatja mindazt, amit eddig divatbakinak hívtunk. A piros csapatban a két srác valóra váltotta az összes magyar férfi álmát: kaptak egy laza masszázst a mindig gyönyörű Tápai Szabinától. Ja… Nehéz az élet Lőcziéknél. 

A nap legfontosabb momentuma a Hármak csatája volt. Bencsikék, Lipőkék és Lőcziék döntötték el, hogy ki ülhet be Buchingerék mellé a Páholyba. A feladatok, amiket ehhez végre kellett hajtani:

  1. Négyen együtt, öt kocka segítsével megtenni pár métert úgy, hogy nem érhet a lábuk a földhöz
  2. Átmászni egy embertelenül nagy háló alatt
  3. Homokzsákokkal végigfutni egy pallón
  4. Átdobni a zsákokat egy palánkon, majd átmászni
  5. Létrán felmenni két emelet magasba
  6. Onnan lecsúszni egy tűzoltócsövön
  7. Befutni a célba
Fuss Család, Fuss!

Fuss Család, Fuss!
Forrás:
TV2

Ilyen "egyszerű" ez a játék. Mindenféle spoiler nélkül csak annyit mondanánk, miközben nézi az ember Lőcziék performanszát, csak az jár a fejében:

Baszki, ez a família olyan, mint valami kommandó. Ha vannak emberek, akikbe nem állnék bele, azok Lőcziék. Ezek feldarabolnak, megrágnak, kiköpnek, majd simán átgyalogolnak rajtam.

És tényleg. Ahogy pedig elnézzük Tápai Szabinát az oldalvonal mellett, nem úgy tűnik, mint aki megállítaná őket ebben. Sőt, tenne rá még egy lapáttal. Ezt a hármas meccset látni kell! Írhatunk ezer sort, akkor sem fogunk olyan hangulatot teremteni, mint amekkorát Palik László tud egy fél levegővétellel. 

Több sérülés is történt a nap során, volt, akihez mentőt kellett hívni. Akire viszont nem hívták ki az illetékes szerveket, az Katus Attila. Lipőkék edzője olyan szettben űzte-hajtotta csapatát, amire a stílusrendőrségnek kötelező lett volna lecsapni. Ezt persze élőben, szemtől szembe nem mernénk neki megmondani, nem ment el az eszünk. A palinak a kisujjában több izom van, mint egy oroszláncsodrában. És olyan szálkás, mint egy kárászraj. Jobb a békesség. 

Fuss Család, Fuss!

Fuss Család, Fuss!
Forrás:
TV2

Bencsikéknél viszont jó indulattal sem tudunk Békéről Beszélni. Huszti Kata csapatában komoly feszültség bontakozott ki az adás végére. Simi – aki saját bevallása szerint is patkány és gusztustalan volt profi futballistaként – osztotta ki úgy a többieket, hogy még azt is a hányinger kerülgette, aki hallgatta a beszélgetést. Ezek után állj ki, és próbálj meg mellette küzdeni! Kíváncsiak vagyunk, ez mit vált ki a többiekből. Ér annyit 10 millió forint, hogy ezt bárki elviselje? Nagyon necces…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek