Egyéb kategória

A nő, akiért minden magyar férfi odáig van – igen, a pasid is

Emlékszel még azokra az időkre, amikor tesi órán a kevésbé atletikus tanulókat is felerőszakolták a mászókötélre, és mindenki amiatt aggódott, nehogy tanúskodnia kelljen egy halálos baleset után? Vagy amikor a jó csaj (akiért minden pasi rajong) és csapata végigtipegett a sulifolyosón, és az összes tanuló rájuk figyelt? De említhetnénk azt a srácot is, aki azt hitte, hogy ő a legjobb, legerősebb és legviccesebb az egész iskolában, közben mindenki tudta, hogy vakvágányon van. Nagyjából ezek az emlékek fognak eszedbe jutni, ha megnézed a TV2-n futó Fuss Család, Fuss! 9. adását. 

vous - 2019.10.18.
A nő, akiért minden magyar férfi odáig van – igen, a pasid is

Ja, pont úgy, ahogy mondjuk. Óriási drámával indult az adás: nehezen tudjuk eldönteni, hogy az előző napon kommandós elitalakulatként harcoló Lőczi család reggelijét vagy egy halotti tort látunk. Előbbire enged következtetni, hogy a szereplők piros ruhában vannak. A szomorúságra egyébként minden okuk meg is van, hiszen az anyuka, Katika combig begipszelt lábban vészelte át az éjszakát. 

Katika

Katika
Forrás:
TV2

A katonai sátorban a reggeli után Lipők Csabi azonnal meg is kezdte a kellemetlenkedést. Ez az ember joggal pályázik a magyar televíziózás 65 éves történelmének legidegesítőbb karakterének járó díjra. 

Már-már bicskanyitogatóak a beszólásai. Ha a nagyképűség ország lenne, ezt a csávót útlevél nélkül engednék be úgy, hogy a határőrök előre köszönnek neki. Tipikusan az a karakter, akit nem bírsz, de nézed. Jó értelemben cseszi fel az agyad. 

Bencsikéknél a korábbi patkánykodásnak és gusztustalankodásnak látszólag már nyoma sincs. Úgy vonult a família Eminem Loose Yourself című számára, mintha disznót vágni mennének. Az ellenfél Lipőkék voltak, a feladatok pedig: 

  1. Egy dögnehéz szánkó vonszolása (természetesen nem hóban)
  2. Átfutni egy mérleghintán
  3. Traktorgumikon átbújni és átugrani
  4. Egyensúlyozni egy nem túl vastag gerendán
  5. Átgurulni egy háló alatt, néhány homokzsákkal
  6. Befutni a célba
Fuss Család, Fuss!

Fuss Család, Fuss!
Forrás:
TV2

A néma mondta a süketnek, hogy a vak látta a sántát futni – kb. ezzel a mondattal lehet leírni azt a káoszt, ami fogadott minket a Második esély elnevezésű párbaj alatt. Volt itt minden, de tényleg: ordítás, fordítás, veszekedés és rengeteg hiba. Bencsikék már több mint egy hete nyomják ugyanazt a játékot, de képtelenek voltak megtanulni a szabályokat. Úgy néztek ki, mint egy csürhe – sajnáltuk Huszti Katát, hogy őket kell irányítania. Mindezek ellenére sikerült megszerezniük a vezetést. Ami viszont 3:1 után történt, arra nincsenek szavak, látni kell! 

Lipőkék olyan feltámadást mutattak be, amire nem sok példát láttunk korábban. Utoljára talán valami Jézus Krisztus nevű fazontól… Extra volt! 

Buchingerék

Buchingerék
Forrás:
TV2

Az adás végén láthattuk a jó teljesítményük miatt pillanatnyilag háttérbe szorított Buchingeréket, ahogy matekpéldákat oldanak meg földharcolnak, és megismerhettük az új családot is, akik a szívós és gyönyörű Gelencsér Timi – akiért minden magyar pasi odáig van, ezt felesleges ragozni – vezetésével a Második esély veszteseivel, Bencsikékkel fognak megküzdeni a következő adásban. A mentálisan széthullottnak tűnő brigád nagyon kevés eséllyel indul a 2016 Miss World Hungary győztese által vezetett Szíj klán ellen. Fixen nagy csatával fogjuk zárni a hetet, 10 millió forint nagyon sok pénz. Ha ennyiért sem kapják össze magukat Simiék, akkor a világ pénzével sem lehetne őket motiválni… Péntek, 19:20, TV2, Fuss család Fuss!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek