Lélek

Ugye te nem vagy ilyen? 4 dolog, ami kiábrándítja a pasikat

Összeszedtük nektek, mik azok a tulajdonságok, amiktől a pasik kiakadnak...

vous - 2019.11.18.
Ugye te nem vagy ilyen? 4 dolog, ami kiábrándítja a pasikat

Felsoroljuk, hogy tanulj belőle, mik azok a szokások, amelyektől a pasik 90 fokban indulnak el felfelé a térelválasztó elemeken. Nézzük, mik is ezek pontosan!

1. Emlékeztetés…

A pasik utáják, ha emlékeztetik őket arra, hogy az élet nevű játékban létezik egy bizonyos dolog, amit úgy hívnak, kötelesség. Ha folyamat traktálják őket a kötelező minimummal: egy idő után menekülőre fogják. 

Az egészben a legnevetségesebb, hogy amúgy a pasi lehet tényleg képtelen elvégezni még a legalapvetőbb dolgokat is, de úgy tesz, mintha ő lenne a legnagyobb király a világon.

Pedig a napnál is világosabb, hogy még a levegővétel is nehezére esne egyedül a srácnak. És természetesen nincs az a szituáció, ahol ne neki lenne igaza. 

2. Csillagok, csillagok…

Oké, az első pont tényleg idegesíti a pasikat, de ott legalább tudunk érvelni a női oldal mellett. Itt viszont szinte lehetetlen. Vannak nők, akik még a saját szüésüket is a csillagok állásához időzítenék, ha tehetnék. Tudjátok, mi a legkomolyabb? Hogy 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy ilyen nők életképesek tudnak maradni a mai világban.

Tuti, hogy nektek is van olyan ismerősötök! Addig meg sem mer reggel mozdulni, míg nem olvassa el a napi horoszkópot. Ismerős? 

Profi tipp tőlünk nektek: ha hisztek is az ezoterikus dolgokban, ezt pasik közelében sose hangoztassátok! Nem akarjátok tudni, mi fog történni…

3. Csak az új…

Ha valamit utál egy pasi, az a felesleges pénzszórás. Egy férfi képtelen felfogni, miért kell megvenni valamit drágábban, ha hozzá lehet jutni hasonló termékhez olcsóbban is. Ez megint csak a költekező nők sara…

Sajnos férfiagy képtelen a funkcionalitás dimenziójánál árnyaltabb szempontok figyelembe vételére. 

Sajnos, ha olyan csaj vagy, akinek csak az új, top kategóriás cuccok felelnek meg, valamilyen úton-módon át leszel verve. 

4. Csak én…

Szerencsétlen pasik csak próbálnak megfelelni neked és a rájukzúduló megannyi elvárásnak az életben, de egy idő után úgy fogják érzik, mindenki a saját érdekeit tartja szem előtt, senki sem az övéket. Egyébként ez a szituáció kiváló táptalaja a hazugságoknak. Csóró pali többet fog kamuzott egy hét alatt, mint Pinocchio egész életében, csakhogy megőrizze a békességet.  Ha bármikor hasonló helyzetbe kerültök, jusson eszetekbe, hogy mindenkinek vannak korlátai, nem lehet tiétek az egész univerzum.

Címkék: #Mintaapák
Ajánlott cikkek