Lélek

Miért nem veszed már észre?! 3+1 jel, hogy egy pasi téged akar

Kívülről mindenkinek egyéretlmű, de ha veled történik, akkor nehezebb kiigazodni a jeleken: innen tudod, ha odavan érted egy pasi!

vous - 2019.11.20.
Miért nem veszed már észre?! 3+1 jel, hogy egy pasi téged akar

Korábban összeszedtük azokat a női tulajdonságokat, amik kiábrándítják a pasikat, és kitértünk arra is, mik a jelei annak, hogy valaki hülyének néz titeket. Most igyekszünk segíteni, hogy felfedezzétek azokat a jeleket, milyen az, amikor egy pasi fülig belétek esik. Összeszedtük őket, hogy nektek már csak a romantikára kelljen koncentrálni!

1. Apró jelek

Elemez titeket. De nem csak úgy, egyszerűen, ránézésre. Dehogy! Elég csak egy félmondat, egy sóhaj, egy minimális információmorzsát is alig-alig tartalmazó kijelentés, és máris összerakja a képet. 

Olyan szintű mélyvizsgálatot folytat a személyeteket illetően, mintha az FBI-nál dolgozna.

Persze, mondhatnátok, hogy ez még nem az jelenti, hogy valaki belétek van zúgva. Ez nem, de az már sokkal inkább, ha ezeket az információkat fel is használja. Például meglep titeket a kedvenc gyümölcsötökkel, italotokkal, kajátokkal. Higgyétek el, nem véletlen!

2. Kínos csend

Húúú, ezt még külső szemlélőként is fáj nézni! Tudjátok, vannak szituációk, amikor már rég el kellene köszönni egymástól, és útjára engedni a másikat. Na, akkor még rádob valami töltelékmondatot arra, amit ti mondtatok, aztán jön a kínos csend, mert már nem tudtok reagálni. 

Ez tipikusan az a szitu, amikor legszívesebben szublimálnátok, és elillannátok a helyszínről. (Azoknak, akik már nyitják a Google-t, mert nem figyeltek 8.-ban kémián: a szublimáció olyan halmazállapot-változás, amelynél a szilárd halmazállapotú anyag átmegy gőzállapotba melegítés hatására anélkül, hogy közben folyékony állapotot venne fel.)

Mindezt csak azért veti be, mert abban reménykedik, hogy még elkaptok valami sztoriszálat, és pár percig maradtok még. 

3. Hangulatváltozás

Persze csak rögtön azután, ha megtudja, hogy van pasitok. Addig a pillanatig 3 méterrel a felhők felett jár, utána viszont megkezdi utazását a föld középpontja felé. Ekkor kezdődik meg leépítési szakasz.

Rengeteg fiú-lány barátságnak vetett már véget a történelemben az, hogy az egyik fél szándékai nem voltak épp tisztának mondhatók. 

Utána már hiába akarsz te barátkozni. 10-ből 9 faszinak nem ér annyit egy csaj, hogy vállaljon érte konfliktust. Mindenki döntse el magában, hogy ez jól van-e így. 

3+1. Indokolatlanul lesmárol

Na, ez az extra! A pillanat, amikor bevállalja értetek a konfliktust. Nincs annál izgalmasabb, amikor valami olyasmi történik, aminek nagyon nem szabadna megtörténnie. 

Címkék: #Mintaapák
Ajánlott cikkek