Lány

Miért nem veszed már észre?! 3+1 jel, hogy egy pasi téged akar

Az van, hogy elindult a TV2-n egy napi sorozat, ami - meglepő, hogy ezt magyar viszonylatokban leírjuk - egész nézhető. Sőt, kifejezetten nézhető! És még szórakoztató is. Más műfaj, de minőségben, megvalósításban már-már az Aranyélet szintjén van. De ha azt vesszük, hogy a hazai sorozatgyártás legfényesebb csillaga a harmadik évadjára nem tudott akkorát domborítani, mint az elején, a "már-már" szókapcsolatot is elhagyhatjuk. Ha eddig nem lett volna egyértelmű, a Mintaapákról van szó. Lepörgettük az első pár részt, és rajtamaradtunk.

Korábban a sorozat kapcsán összeszedtük azokat a női tulajdonságokat, amik kiábrándítják a pasikat, és kitértünk arra is, mik a jelei annak, hogy valaki hülyének néz titeket. Előbbihez a legidegesítőbb feleségeket, Petrát, Verát és az ügyvédbojtár Emmát használtuk illusztrációnak. Utóbbi szemléltetéséhez pedig a nagypofájú csajozógép, aki másodállásban egyébként ügyvéd, Szabi volt segítségünkre. Ma a sorozat legizgalmasabb szálát világítjuk át, melyben Tamás, a jóképű, megözvegyült állatorvos és Linda néni, a szexi óvónéni (akinek amúgy élettársa van) a főszereplők. 

Ha a megfelelő szemüvegen keresztül nézzük a kapcsolatukat, rengeteget lehet belőle tanulni. Tök sokat segíthetnek, hogy felfedezzétek azokat a jeleket, milyen az, amikor egy pasi fülig belétek esik. Összeszedtük őket, hogy nektek már csak a sorozatra kelljen koncentrálni!

1. Apró jelek

Elemez titeket. De nem csak úgy, egyszerűen, ránézésre. Dehogy! Elég csak egy félmondat, egy sóhaj, egy minimális információmorzsát is alig-alig tartalmazó kijelentés, és máris összerakja a képet. 

Olyan szintű mélyvizsgálatot folytat a személyeteket illetően, mintha az FBI-nál dolgozna.

Persze, mondhatnátok, hogy ez még nem az jelenti, hogy valaki belétek van zúgva. Ez nem, de az már sokkal inkább, ha ezeket az információkat fel is használja. Például meglep titeket a kedvenc gyümölcsötökkel, italotokkal, kajátokkal. Higgyétek el, nem véletlen!

Objektum doboz

2. Kínos csend

Húúú, ezt még külső szemlélőként is fáj nézni! Tudjátok, vannak szituációk, amikor már rég el kellene köszönni egymástól, és útjára engedni a másikat. Na, akkor még rádob valami töltelékmondatot arra, amit ti mondtatok, aztán jön a kínos csend, mert már nem tudtok reagálni. 

Ez tipikusan az a szitu, amikor legszívesebben szublimálnátok, és elillannátok a helyszínről. (Azoknak, akik már nyitják a Google-t, mert nem figyeltek 8.-ban kémián: a szublimáció olyan halmazállapot-változás, amelynél a szilárd halmazállapotú anyag átmegy gőzállapotba melegítés hatására anélkül, hogy közben folyékony állapotot venne fel.)

Mindezt csak azért veti be, mert abban reménykedik, hogy még elkaptok valami sztoriszálat, és pár percig maradtok még. Ajánlanánk figyelmetekbe az alábbi videóban a "plüssdugás" kifejezést. Járjatok utána, miért hangzik el! 

Objektum doboz

3. Hangulatváltozás

Persze csak rögtön azután, ha megtudja, hogy van pasitok. Addig a pillanatig 3 méterrel a felhők felett jár, utána viszont megkezdi utazását a föld középpontja felé. Ekkor kezdődik meg leépítési szakasz.

Rengeteg fiú-lány barátságnak vetett már véget a történelemben az, hogy az egyik fél szándékai nem voltak épp tisztának mondhatók. 

Objektum doboz

Utána már hiába akarsz te barátkozni. 10-ből 9 faszinak nem ér annyit egy csaj, hogy vállaljon érte konfliktust. Mindenki döntse el magában, hogy ez jól van-e így. 

3+1. Indokolatlanul lesmárol

Na, ez az extra! A pillanat, amikor bevállalja értetek a konfliktust. Nincs annál izgalmasabb, amikor valami olyasmi történik, aminek nagyon nem szabadna megtörténnie. Igen, jól gondoljátok. A jóképű állatorvos lesmárolta a szexi óvónénit! Waaaah... mi lesz ebből...

Objektum doboz

Ha érdekel a sorozat, kövesd a Mintaapák Facebook-oldalát, és nézd a TV2-t minden hétköznap 19:25-kor!