Egyéb kategória

Ne maradj le! A Foreo arctisztító készüléket ad ajándékba!

Nem viccelünk, ha március 8-ig jelentkezel a játékra, egy 40.000 Ft értékű LUNA mini 2 arctisztító készüléket küld a FOREO ajándékba.

vous - 2020.03.03.
Ne maradj le! A Foreo arctisztító készüléket ad ajándékba!

A #PayItForwardWithFOREO nőnapi kampány lehetőséget nyújt a nőknek, hogy megköszönjék azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről-nőkre száll – s amely formálja a szépségüket.

Te kinek mondanál köszönetet? Az édesanyádnak, a nagymamádnak, hogy felneveltek és feltétel nélkül szeretnek? A barátnődnek, testvérednek, hogy mindenben segítenek és melletted állnak?

Bárkit is választasz, megérdemli, abban biztos lehetsz.

Objektum doboz

A játékba történő jelentkezés nagyon egyszerű:

1. Posztolj egy közös fotót magadról és a jelöltedről 2020. március 1. és 8. között, akire felnézel és meg szeretnéd ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsd fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottad. A kampányban való részvételhez mindenképpen használd a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual

2. A posztolás után töltsd ki a jelentkezési lapot  hiánytalanul (angolul). Mutasd meg, számodra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írd meg, miért rá esett a választásod!

A FOREO készülék hozzád érkezik majd, hogy továbbadhasd Neki, köszönetképpen. A világot egyszerű tettekkel tehetjük szebbé!

A kampány 2020. március 1. és 2020. március 8. között fut a részt vevő országokban, így nálunk Magyarországon is! Az akció teljes leírása és a jelentkezési lap a FOREO blogján, a MYSA-n olvasható.

Ajánlott cikkek