Egyéb kategória

Előkerült Michael Jordan szeretőjének írt levele

Az NBA legnagyobb sztárjának 20 oldalas, kézzel írott szerelmes levelét 25.000 dollárért árverezték el május elején – írta meg a New York Post. A romantikus levelet Michael 1989-ben írta Amy Hunter amerikai színésznőnek, miközben már az esküvőre készült a várandós menyasszonyával, Juanita Vanoy-jal.

vous - 2020.07.15.
Előkerült Michael Jordan szeretőjének írt levele

A világhírű kosárlabdázó a hosszú levélben azt próbálja megértetni Amyvel, hogy nem tudja felvállalni a kapcsolatukat:

„Amy, ha az a Michael Jordan lennék, aki egy átlagember és 9-től 5-ig dolgozik, nem lenne nehéz beismeri, ha hibát követek el. De ehelyett az a Michael Jordan vagyok, aki piedesztálra helyeztek és példaképként tekintenek rá. Sok ember, és nem csak gyerekek, hanem egész családok. El tudod képzelni, micsoda felelősség ez, aminek meg kell felelnem.”

Jordan szerelmes levele Amy Hunternek

Jordan szerelmes levele Amy Hunternek
Forrás:
insider.com

Michael Jordan az egyik legnagyobb sztár a világon, elképesztő hatást váltott ki a rajongókból, mindenhol hisztérikus tömegek várták, akármerre ment.

Ő mindvégig gondosan vigyázott arra, hogy a magánélete ne kerüljön ki a fényre. Pedig gondolhatjátok, hogy a tökéletes testű és páratlanul jóképű, sikeres, laza sportolóért minden nő odavolt és mint utóbb kiderült, neki pedig nagy szíve volt, sokan belefértek…

Pornósztártól az apasági perig mindenféle kalandjai voltak már Magic Jordannek, ha kíváncsi vagy rájuk, nézd meg a galériát!

Galéria

Galéria
Forrás:
canva.com