Egyéb kategória

10 meglepő dolog az Agymenők Bernadette-jéről

Nem gondoltuk volna, de Melissa igazán belevaló csaj, nem csak egy kislányos tündérke, aminek elsőre látszódik. Saját stand-up comedy showja volt, filmet is írt és számos fotózáson is részt vett, ahol igazán szexi és dögös képek készültek róla!

vous - 2020.06.21.
10 meglepő dolog az Agymenők Bernadette-jéről

Június 23-án ünnepli 40. szülinapját Melissa Rauch amerikai színésznő, aki világhírű Agymenők sorozatban Howard feleségét, Bernadette Rostenkowskit játszotta. Az aprócska – mindössze 150 cm magas – színésznő 29 éves volt, amikor elkezdett játszani a sorozat 3. évadában, és egyből nélkülözhetetlen szereplővé is vált. Az utolsó évadban már 450.000 dollárt keresett epizódonként, ami ugyan jóval kevesebb, mint a főszereplők által kapott 1,2 milliós gázsi, de azért 130 millió forintról beszélünk epizódonként (és 24 epizód van egy évadban, az utolsó évadban tehát több mint 3 milliárd Ft), az nem is olyan rossz…

A színésznő a munka mellett boldog családi életet él, még a főiskolán ismerte meg a férjét, akivel készítettek egy közös filmet és született két gyermekük is.

Nézd meg Melissa érdekes életének meglepő részleteit a galériában!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
https://comicbooksgalaxy.com
Ajánlott cikkek