Lélek

Tudod, mit néz meg rajtad egy pasi először?

Tömeg, színes fények, zene, önfeledt tánc. Egy pillanatra lehunyod a szemed, megfordulsz, a hajad akár a Halley-üstökös csóvája, úgy libben a félhomályban arcod alig kivehető vonásai után. Rosé fröccsel félig teli repoharadat az ég felé tartva torkod szakadtából ordítod, hogy „darabokra törted a szívem”, és ebben a pillanatban találkozik a tekintetetek. De mit néz meg rajtad először?

vous - 2020.09.14.
Tudod, mit néz meg rajtad egy pasi először?

Fájó szívvel írtuk ezt a bevezetőt. Sajnos nekünk is csak halvány emlékeink vannak tavalyról, az idei nyár finoman szólva sem a fesztiválokról és a nagy egymásra találásokról szólt. (Talán jövőre…) Viszont ennél jobb és helyzethez illőbb felütéssel nehéz lett volna kezdeni a téma feldolgozását. Mi az, amit egy pasi először megnéz egy lányon? Lehet ezt befolyásolni? Ha igen, hogyan? A válaszok egyszerűbbek, mint gondolnád. Sorrendben: a mosolyát, és lehet befolyásolni, most el is mondjuk, hogyan.

Sötétben minden tehén fekete

Kivéve a fehéreket! A hófehéreket! És a legjobb, hogy már nem 2005-öt írunk. A fogfehérítés már nem csak az olyan semmitmondó sztárok kiváltsága, akiket a kereskedelmi televíziózás valamiért a piedesztálra emelt. Még csak fogorvoshoz sem kell elmenned, otthon is el tudod intézni. Sőt, a választék annyira extra, hogy a megfelelő fogfehérítő kiválasztása már-már nehezebb feladat, mint maga a folyamat.

Tudod, mit néz meg rajtad egy pasi először?

Tudod, mit néz meg rajtad egy pasi először?
Forrás:
depositphotos.com

Rend a lelke mindennek

Ha nagyon nyersen akarnánk fogalmazni, azt írnánk: minél inkább távolabb helyezkedsz el (pozitív irányban) a bombázás utáni léckerítéstől, annál nagyobb előnnyel indulsz. Ha pedig disztingváltak szeretnénk maradni: a fogszabályzó nem ciki, felnőtt korban sem! Sőt, sokan kifejezetten vonzónak tartják.

A szépség múlandó

Bárki is mondta először ezt a mondatot, nagyon betalált vele. Ha meg szeretnéd tartani a fegyvert, amivel minden férfit kenyérre tudsz kenni, azért napi szinten tenned kell! És akkor még az sem biztos, hogy jól csinálod, amit csinálnod kell. Egy elektromos fogkefe jó harcostársad lehet a mindennapokban. Manuális társaikhoz képest hatékonyabban távolítják el a lepedéket, és ami a legjobb: helyetted dolgoznak. Ráadásul nem is hibáznak, így a helyes szájápolás kb. gyerekjáték lesz. A fogaid és az ínyed meg fogják köszönni!

Tudod, mit néz meg rajtad egy pasi először?

Tudod, mit néz meg rajtad egy pasi először?
Forrás:
depositphotos.com

Azért vannak a jó barátok…

A világ cikiségébe futhatsz bele, ha úgy virítod a 10/10-es fogsorod, hogy bele van ragadva valahová egy fél gyros tál. Erre van egy tuti taktikánk: kell egy barátnő. Egy őrszem, akivel kölcsönösen csekkoljátok egymást, ha nincs a közelben tükör. Fontos, hogy olyan személyt válassz, aki előtt semmit sem tartasz cikinek, és akinek mindent a szemébe mersz mondani. Rengeteg kínos pillanatot spórolhattok meg egymásnak így!

Az ördög a részletekben rejlik

És Pradát visel! Ha ki akarod maxolni a mosolyfaktort, többre van szükséged a felsoroltaknál.

Kicsit olyan ez, mint a telefonod, csak ami ott üvegfólia, tok, háttérkép, az itt fogselyem, fogköztisztító kefe, fogkrém, stb… Lehet, hogy még nem érted ezt a példát, de ha csekkolod a például Curaprox termékeit, át fog jönni, mit akarunk mondani. Tipikusan olyan cuccok, amik nemcsak jól néznek ki (tényleg király a dizájn), hanem minőség tekintetében is topon vannak. Ja, és még valami: ha még nem használtál fogköztisztító kefét, semmit sem tudsz a boldog és gondtalan életről.

Ajánlott cikkek