Egyéb kategória

Ez a srác ikonikus filmekbe „juttatja el” az édesapját – KÉPGALÉRIA

Sokféleképpen megmutathatjuk szüleinket irántuk érzett szeretetünket, például ajándékozhatunk nekik egy bögrét „A világ legjobb szülője” felirattal vagy felhívhatjuk őket minden nap.

Az angliai Cambridge-ben élő Matt Bonito egy kicsit más formát választott erre: édesapját - fiatalkori vágyait megvalósítva - híres filmekbe, zenei videókba és történelmi eseményekbe photoshoppolja bele.

vous - 2021.01.28.
Ez a srác ikonikus filmekbe „juttatja el” az édesapját – KÉPGALÉRIA

A történet 6-7 évvel ezelőtt kezdődött: a grafikusként dolgozó srác először csak simán fotózta édesapját, amint az tett-vett a ház körül. A képeket kitette a Facebookra, és mivel apja a helyi iskolában tanított, sok ismerőse volt, akik szórakoztatónak találták ezeket a fotókat. Matt tovább gondolta ezt az ötletet, és elkezdte belehelyezni a képeket híres filmjelenetekbe vagy fotókba.

Édesapjának tetszett ez a játék, és mivel a tanításon túl zenész és amatőr színész is, szívesen pózolt is a fotókhoz. A project miatt rendszeresen találkoztak, ez közelebb hozta őket egymáshoz.

Nem volt könnyű dolguk, mivel Mattnek nincs profi fényképezőgépje, így a fotókat a mobiljával készíti és nincs profi világításuk sem, így mindig meg kellett keresniük a természetesen optimális fényviszonyokat.

A képeket először csak a barátaiknak szánták, de a képek hamar elkezdtek terjedni a világhálón és nemzetközi sikert arattak. Megértjük, mi ennek a sikernek az oka, és meg is mutatjuk!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!

 A cikk a boredpanda.com cikke alapján került feldolgozásra.

Ajánlott cikkek