Egyéb kategória

Retusálatlan plus size kampány hódít az interneten

Súlyfelesleg, narancsbőr, és mindez retusálatlan képeken. Igen, így fest az idei Swimsuitsforall bikinikampány, ami igencsak inspirálóra sikeredett.
vous - 2015.06.26.
Retusálatlan plus size kampány hódít az interneten

Csontsovány lányok vs. narancsbőrös plus size modellek az ideálisak? Így foglalható össze az elmúlt évek nagy dilemmája. De a hangsúly pont az ideálison kéne, hogy legyen. Hiszen kinek mi az ideális? Na, ez az!

Denise Bidot, az idei fürdőruhakampány arca pont az szeretné üzenni a világnak, hogy mindenki úgy jó, ahogy van. Ha ez pluszkilókat jelent, és narancsbőrt, akkor így kell elfogadni magunkat.

Az ismert plus size modell nem a levegőbe beszél. Az idei fürdőruhakampányban bebizonyította, hogy ő bizony jól érzi magát a bőrében, akármennyit is mutat a mérleg. A képek magukért beszélnek, valóban szuperül fest a modell.

Hiszünk abban, hogy az élet legjobb pillanatai fürdőruhában történnek. Szeretnénk, ha a nők el tudnák engedni a félelmeiket, és bocsánatkérés nélkül mutatnák meg magukat ezen a nyáron.

Minden az elfogadásról szól, arról, hogy tudjuk, hogy nem kell mind ugyanúgy kinéznünk, és pont olyannak készültünk, amilyenek vagyunk.

Ti mit szóltok ehhez a plus size kampányhoz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.