Egyéb kategória

Így lesznek gyönyörű és hosszú szempilláitok

Hosszú, dús és íves szempillák, ez minden lány álma. (A fehér lovon érkező herceg után.) Persze, a szuper hightech szempillaspirálok sem hozzák mindig a várt hatást, de mit tehet ilyenkor egy VOUS-lány? Műszempillát ragaszt? Nem! Növeszt magának gyönyörű pillákat!
vous - 2015.08.05.
Így lesznek gyönyörű és hosszú szempilláitok

Nem csalás, nem ámítás, elérhetővé vált a gyönyörű szempilla mindenki számára. Az extra természetes szempillákról már írtam nektek, de most olyan tippeket hoztam, amik segítik a pillák növekedését és meg is erősítik őket, így a szempillaspirál már csak hab lesz a tortán. Ne gondoljatok méregdrága termékekre, olyan dolgokra lesz szükség, amik biztosan vannak a sminkes dobozban.

Fésülködjetek

Nem a hajra gondolok. Kis dolognak tűnik, de nagyon hasznos. Ha minden nap átfésülitek a pilláitokat (tudjátok, van erre egy kis kefés applikátor), akkor szépek lesznek és pikkpakk megerősödnek.

Ricinusolaj

Annyi mindenre jó. Mi, VOUS-lányok leginkább a hajunkra szoktuk kenni, hiszen szép fényes lesz tőle a hajkoronánk, és nem utolsósorban gyorsabban nő tőle a haj. Ugyanezt a varázslatot teszi a szempillával. Fülpiszkáló segítségével minden este, lefekvés előtt kenegessétek át a pilláitokat.

Masszázs

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de ha apró, finom mozdulatokkal masszírozzátok a szemeteket, a pilláitok nagyon hálásak lesznek érte.

Ajak(szempilla)ápoló

Ha a masszírozás fura volt, ez még inkább az lesz! Mielőtt felvinnétek a szempillaspirált, kenegessétek be a szempillákat ajakápolóval. Ugyanúgy táplálja majd őket, ahogyan a szátokat.

Ajánlott cikkek