ezt a 10 kérdést tedd fel magadnak mielőtt mgeházasodsz

Csak akkor menjetek férjhez, ha erre a 10 kérdésre tudtok válaszolni!

Az, hogy eldöntsétek, kivel szeretnétek leélni az életeteket, valószínűleg a legszebb, de egyben legnehezebb döntés, amit valaha meg kell hoznotok. Pontosan ezért, mielőtt végleg elhatározzátok, mit szeretnétek, tegyétek fel magatoknak ezt a pár kérdést!

Hallottunk már sírig tartó szerelemről, és olyanról, ami sajnos mégsem volt az. A házasság az egyik legcsodásabb dolog az életben – persze, ha nem válással végződik. Inkább gondoljátok át most a dolgot, mint évekkel később, amikor már késő lesz. Ha a következő 10 kérdésre nem tudjátok a választ, akkor még várjatok kicsit a házassággal!

Ki vagyok én?

Honnan tudhatnátok, hogy a megfelelő emberrel vagytok, ha még azt sem tudjátok, ti kik vagytok valójában?

Tényleg boldog vagyok ebben a kapcsolatban?

Mi értelme lenne egy olyan emberrel összekötni az életeteket, akivel nem vagytok boldogok? Persze, problémák minden kapcsolatban vannak, de ne menjetek hozzá senkihez abban a reményben, hogy majd biztos megváltozik.

Forrás:
Pexels

Miért vagyok én ebben a kapcsolatban?

Csak azért vagytok vele, mert tényleg boldoggá tesz titeket és szeretitek őt, vagy azért, mert már megszoktátok, és túl sok energiát fektettetek bele ahhoz, hogy elengedjétek? Ha az utóbbi, akkor inkább ne vágjatok bele!

Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk?

Biztos, hogy mindketten ugyanannyit tesztek a kapcsolatotokért? Vagy valaki csak ad, míg a másik csak kap?

Tudtok együtt szórakozni?

Biztosan ti is láttatok már olyan párt, akik komoly arccal, egymástól távol ülve villásreggeliznek. Ugye nem akartok ti is ilyen pár lenni?!

Feltétel nélkül megbízom a páromban?

Azt már rengetegszer hallottuk, hogy a bizalom egy kapcsolat alapja, és ez tényleg így van. Ha ez nincs meg, nincs értelme az egésznek!

Ugyanabba az irányba tartotok?

Ugyanazok a hosszú távú terveitek? Lehet, hogy ti gyerekeket akartok, ő viszont inkább még utazgatna. Jobb ezt a házasság előtt tisztázni.

Vonzódom egyáltalán a páromhoz?

Ez az egyik legfontosabb eleme a kapcsolatnak. Ha elvileg tökéletesen passzoltok egymáshoz, de nincs meg a kémia, akkor számotokra nem ő az igazi.

Forrás:
Pexels

Én még mindig én vagyok?

Ha egy ember sokáig van egy másik mellett, akkor képes teljesen megváltozni. Tetszik nektek az az ember, akik mellette vagytok? Ugyanazok vagytok, mint régen?

Mit súg a szívem?

Ne az eszetekkel, hanem a szívetekkel gondoljátok át a dolgokat! Ha a szívetek mélyén most másra vágytok, az később sem fog megváltozni.