A legújabb hajtrendet imádni fogjátok: természetes, kicsit hullámos, és 5 perc alatt kész

Az utóbbi egy, lassan két évben beleszerelmesedtem a természetességbe. Az egyszerű körmökbe, az egyszerű színekbe és ruhákba, a természetes hajba és a lehető legkevesebb sminkbe. Úgy látszik, pont jókor kezdtem el kicsit átformálni anno a ruhatáramat, ugyanis ahogy az életbölcsesség szerint „a kevesebb néha több”, mostanában ismét az egyszerűség tesz minket divatossá.

Néha persze mindenkinek kell a csillogás, a csinos buliszett vagy épp egy magas sarkú, esetleg egy nagyon cicás smink. Valami szexi, valami különleges. Az 2016-os tavaszi–nyári trendeket felvonultató New York-i divathéten a kifutókat haj téren tényleg a természetesség lepte el. Elég volt a vasalásból, a göndörítésből: most az igazán szexi, épphogy hullámos haj a divat. És hogy ennek én mennyire örülök!

Mert amúgy ebben a frizurában nincs is semmi különleges, semmi extra, és nem is túl nagy művészet (legalábbis nem tűnik annak) megcsinálni magunknak reggelente, hiszen nagyjából öt nagyobb tincsre szedjük a hajunkat, és mindegyiket egy vastag hajsütővel épphogy behullámosítjuk. Ennél gyorsabb és egyszerűbb hajat el sem tudok képzelni magamnak a rohanós reggelekre.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség
Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség
Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség
Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség
Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Hasonló hullámokat Takács Nóra is készített már, nézzétek csak: