Egyéb kategória

Nagy hajjal induljatok el otthonról, vagy sehogy!

Ha a tupír és a nagy haj szerelmesei vagytok, akkor ezt a frizuraválogatást IMÁDNI fogjátok, mert itt és most minden csak a tupírról, hajlakkról és a dupla hajtömegről fog szólni! Felkészültetek?
vous - 2015.10.26.
Nagy hajjal induljatok el otthonról, vagy sehogy!

Nektek is megvan a jó kis ’60-as, ’70-es évek divatja, mikor minden nő fején valóságos szénaboglya tornyosult? Fogalmam sincs, hogy bírták karban tartani, én tuti kitéptem volna az összes hajam, ha tupírozni és lakkozni kell. Na, meg a végén kifésülni…

A mai változatuk azonban sokkal szerethetőbb, kezelhetőbb és szolidabb, azt azonban nem árt tudnotok, hogy egy ilyen frizura elkészítése ott kezdődik, hogy nem frissen mosott hajjal készül, és ha hajat mostok, ne tegyetek rá balzsamot, mert attól elnehezedik a hajatok, és csúszóssá válik. Ezen kívül már csak tupírfésűre, hajtűre és sok-sok hajlakkra lesz szükségetek!

Romantikus tupírcsoda

Ezzel a hajjal bizony a legflegmább pasiból is remegő lábú herceget csináltok, az elkészítése sem túl bonyolult. Válasszátok szét a hajatokat a fületek alatti és fölötti részre. A felső részt rögzítsétek egy csattal, az alsó részt pedig kössétek lófarokba. A lófarok részeit szedjétek kis részekre, tupírozzátok fel őket, fújjátok le lakkal, majd a tincseket csavarjátok az ujjaitokra egyenként, és rögzítsétek a gumi tövéhez hajtűvel.

A felső részt lépcsőzetesen, részenként tupírozzátok meg a tövénél, mindegyiket fújjátok le lakkal, majd simítsátok hátra. A végét rögzítsétek a gumihoz, és helyezzetek rá egy szép virágos díszt.

Forrás:
danielgurton.com

Egy kis ’70-es évek

Bevallom, imádom ezt a frizurát, csak az én kocka fejemhez nem illik, így is elég magas a homlokom, hát még ha így közszemlére is teszem, akkor meg tényleg. De titeket biztatlak, vállaljátok be, mert irtó menő és stílusos a magasra tupírozott haj egy fejpánttal!

Brigitte Bardot-féle frizura

Gyönyörű és kizárólag alkalmi viselet, de annak emlékezetes. Mondjuk még mindig nem értem, hogy régen hogy bírták a tupírozást a nők, én belehalnék mindig egy kicsit. De szó se róla, van az a haj, alkalom, amikor megéri.

A szexi csábító tupírfrizura

Ez az, amit mindig próbálok megcsinálni magamnak, de valamiért sosem megy. Tuti, hogy elbénázok valamit, ennek ellenére nem bírom abbahagyni ennek a videónak a nézését. Talán egyszer az én fejemen is lesz ilyen.

Nektek melyik tetszik?

Ajánlott cikkek