Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy független nőnek!

Tudja, ki ő, és hogy mit akar, eléri a céljait és öntudatos – ezek egy független nő legfontosabb ismérvei. Gyakran azonban félelmetesnek vagy hidegnek titulálják őket, pedig ugyanúgy vágynak a szeretetre, mint bárki más – csak nem ragaszkodnak hozzá feltétlenül.
vous - 2015.10.29.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy független nőnek!

Szóval, ha találkoztok egy ilyen csajjal, akkor mindenképp kerüljétek a következő öt mondatot:

Egyedül jöttél?

Ha valahova egyedül megyünk, szánakozó tekintetekkel kell szembenéznünk. De miért ne lehetne elmenni egyedül vacsorázni vagy moziba? Nem magányosak vagyunk, csak szerettünk volna valamit egyedül csinálni. Ez olyan furcsa?

Miért vagy szingli?

Egyszerű – mert ezt akarjuk. Nyilván ha találunk valaki olyat, aki igazán megfog, akkor együtt leszünk vele. Inkább várunk egyedül, mint egy olyan pasi mellett, aki nem is érdekel.

„Nem kéne”, „nem lehet”

Mi, független nők tudjuk, mit akarunk és nem szeretjük, ha mások mondják meg, mit kell tennünk. Azonban meg kell tanulni, hogy van különbség a magabiztosság és a túlzott makacsság között.

Szükséged van rá

Egy független nőnek nincs szüksége pasira, és azt sem szereti, ha rá van szükség. Sokkal inkább akar vagy szeret valakit, de függni nem hajlandó senkitől.

Ő kiegészít téged

Oké, ez romantikusan hangzik, de ha jobban belegondolunk, kicsit szomorú. Nem kell egy másik fél ahhoz, hogy egy „egész ember” legyél. Legyetek boldogok egyedül, külön-külön, és akkor ketten többek lesztek majd, mint egy egész.

Ajánlott cikkek