Megvan, melyik a legjobb szín, amivel leválthatjátok télen a feketét!

Megvan, melyik a legjobb szín, amivel leválthatjátok télen a feketét!

Biztos ti is voltatok már úgy, hogy elegetek volt a feketéből. Mindig mindenhol megtalálható, ezt a színt látjuk a legtöbbet ősszel és télen, így jogosan merül fel a kérdés: mivel lehetne helyettesíteni? Megvan a válasz: viharkékkel!

Helyettesítsetek!

Tévedés, hogy a fekete az egyetlen szín, ami mindenhez megy. A kéket ugyanúgy lehet kombinálni színekkel, mint a feketét. A pirostól a rózsaszínig, a zöldtől a kék több árnyalatáig, mindennel könnyedén párosítható. Azt mondják, a fekete mindenkinek jól áll, pedig ez közel sem igaz. A tavasz és nyár típusú lányoknak nem túl előnyös, így nekik tökéletes helyettesítő szín lehet a viharkék. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan válthatjátok le a feketét ősszel és télen, akkor ide kattintva szuper további trükkökkel ismerkedhettek meg!

Kombináljátok!

1. Mango, 2. Mango, 3. Mango, 4. H&M, 5. Mango, 6. F&F, 7. H&M, 8. H&M, 9. H&M
1. Mango, 2. Mango, 3. Mango, 4. H&M, 5. Mango, 6. F&F, 7. H&M, 8. H&M, 9. H&M

A kék barátságos, pozitív szín, ellenben a feketével, amiről ez nem mondható el. Hideg árnyalata miatt tökéletes őszi és téli viselet, ráadásul könnyedén párosíthatjuk meleg árnyalatokkal, például sárgával. Ősszel lágy hatást érhetünk el, ha barnával kombináljuk, télen pedig pirossal tudjuk feldobni a szürke hétköznapokat.

A fekete sápaszt, és egyhangúvá tesz minket, ezért szálljunk szembe vele és viseljünk helyette kéket!

A békesség színe

Hordhatjuk kabátként, nadrágként, kalapként, pulcsiként, mindenben feltűnően csinosak leszünk, ha ezt a színt választjuk. Arról nem is beszélve, hogy minden színnek van jelentősége, így nagyban befolyásolja a megjelenésünket, hogy milyen árnyalatokban látnak minket a mindennapokban. A kékről erősen asszociálunk a békességre és a nyugalomra. Ez a szín szimbolizálja a reményt, a hűséget, a bölcsességet, a bizalmat, az intelligenciát, a becsületet és az igazságot.

Gondoljátok át, néha érdemes a szekrényben hagyni a fekete ruhadarabokat!