Egyéb kategória

A legbizarrabb szextippek egyenesen a ’60-as évekből

Hála a '60-as évek szexuális forradalmának, a nők sokkal nyitottabban kezdtek beszélni a szexről, mint előtte. Ennek köszönhetően az is kiderült, milyen bizarr szextippeket követtek akkoriban – higgyétek el, örülni fogtok, hogy nem akkor születtetek!

vous - 2015.12.01.
A legbizarrabb szextippek egyenesen a ’60-as évekből

Mindig a férfi dominál az ágyban

Miért? Mert csak. Egy 1945-ös könyv szerint a férfiak azt szerették az ágyban, ha a nők azt csinálják, amit mondanak nekik – írja a vintag.es.

Kevés dolog van ezen a világon, ami jobban sérti egy férfi önbecsülését annál, ha egy nő irányít az aktus közben… A természet megköveteli, hogy a férfi domináljon az ágyban.

Döglött halat az ágy alá

A századforduló idején egy nő lejegyzett egy csomó tippet, hogy szerinte mitől működik jól egy házasság. Ebből később összeállítottak egy könyvet, melyben többek között olyan tanácsok vannak, hogy ha nincs kedvetek a szexhez, akkor rejtsetek egy rothadó halat az ágy alá, így a szag elveszi a férjetek kedvét a közösüléstől. Mi van??!!

A fodros, rózsaszín bugyi a pasik kedvence

Dr. William Joseph Robinson szerin a férfiakat a legjobban egy rózsaszín, fodros bugyi hozza lázba – még akkor is, ha éppen nem viseli senki.

Minden nőnek a legjobb minőségű fehérneműt kell viselnie, amit megengedhet magának.

Forrás:
Vintag.es

Takarítás után beindulnak a nők

1963-ban egy nő azt mondta a tinilányoknak, hogy a házimunka – különösen a padló súrolása – nagyon jót tesz a léleknek, sőt, meghozza a nők szexuális étvágyát is.

Nem láthatjátok egymást meztelenül. Soha!

Egy anglikán lelkész ezt tanácsolta:

A bölcs menyasszony soha nem engedi, hogy a férje meztelenül lássa, és sosem engedi, hogy a férje megmutassa magát neki.

Simogassátok a köldökötöket, hogy orgazmusotok legyen!

Egy '60-as évekbeli szextipp szerint a nők köldökét az óramutató járásával megegyező irányba kell simogatni, ettől ugyanis teljesen odalesznek, sőt képesek tőle elmenni is.

Forrás:
Vintag.es
Ajánlott cikkek