Egyéb kategória

Lessetek be a VOUS kulisszái mögé!

A legtöbb ember a szerkesztőségi munkát úgy képzeli el, mint a filmekben. Dolgozók és profi segítők százai rohangálnak fel-alá, közben pedig a valóságban általában csak páran segítjük bent egymás munkáját. Egy-egy fotózás vagy forgatás alkalmával mindenki igyekszik úgy segíteni, ahogy csak tud. Hol mi magunk vagyunk az egyszemélyes szélgépek, hol pedig a derítőt tartjuk. Stúdió napunk alkalmából hoztam nektek néhány emlékezetes werkfotót, amiknek köszönhetően ha csak egy kicsit is, de betekintést nyerhettek a VOUS kulisszái mögé!

vous - 2015.12.01.
Lessetek be a VOUS kulisszái mögé!

Pózolunk, pózolunk és pózolunk

Ezt bizonyítja alábbi képünk is, bár itt inkább a Marilyn Monroe napunkra készült fotózáson mókázgattunk. Ha lemaradtatok volna, nézzétek meg most, hogyan is kell VOUS módra, Marilyn Monroe-ként pózolni!

Forrás:
Vous

Az interjúk izgalmai

Szerzőink hétről hétre számos interjút és sztárinterjút készítenek és némelyiket a lányok különösen izgatottan várják. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor Gianni éttermébe siettek! S hogy miről beszélgettek? Ide kattintva megtudhatjátok!

Forrás:
Vous

Így készülnek a grafikák

Grafikusaink otthon készítik szebbnél szebb rajzaikat, és néha egy-egy werkfotóval meg is örvendeztetnek minket. Mi pedig alig várjuk, hogy lássuk a kész műveket! Az alábbi cicás kép reméljük, nemcsak a mi, de a ti kedvencetek is, hiszen egy általatok megkérdezett kérdés alapján készült. Nem rémlik? Nézzétek meg!

Ami miatt megáll az élet a szerkesztőségben

Édesszájú lányok hada dolgozik a szerkesztőségben, így a kajafotózások alkalmával nem annyira vagyunk boldogok. Szebbnél szebb hozzávalókat és édességeket kell néznünk mindaddig, míg a tökéletes fotó el nem készül. Itt épp egy levendulás keksz illata miatt állt meg az élet a szerkesztőségben. Ide kattintva megnézhetitek az ínycsiklandozó receptet!

Forrás:
Vous

Amikor a fotóst fotózzák

Van, hogy a fotósunk, Zsófi is beáll a modellek körébe. Na jó, ez azért ritkán fordul elő. Egyszer például kézmodellkedett, megmutatta nektek, mi a tökéletes kézmosás titka. Emlékeztek? Ha nem, ide kattintva frissítsétek fel tudásotokat!

Forrás:
Vous

Fotóriportokat is készítünk

Egyik legkülönlegesebb riportunkat Zsófi készítette Csirmaz Péterrel, aki az egyik a három tetovált szemű ember közül Magyarországon. A további különleges képeket ide kattintva nézhetitek meg!

Forrás:
Vous

A VOUS-lányok alkotnak

Előfordul, hogy a VOUS-lányok a számítógép képernyői mögül a kamera elé kerülnek. Szinte semmitől sem riadnak vissza: imádnak rajzolni, mutogatni és kóstolni! Hogy épp itt mi készült, azt most megnézhetitek!

Forrás:
Vous

Alkotás után pedig bámészkodnak

Nem mindig az illatos sütemények vonják el a figyelmünket. A nyáron számos alkalommal ragadtunk a szerkesztőségben és tátva maradt szájjal, előkapott telefonnal örökítettük meg az óriási, mindent elsöprő viharokat. Itt is épp ez történik!

Stockfotók, kíméljenek!

Szeretünk mindenhez mi magunk képeket készíteni, inkább babrálunk, minden kelléket előszedünk, csak hogy saját kép készülhessen. Itt Zsófi épp egy száraz samponról szóló cikkemhez készít illusztrációt.

Forrás:
Vous

A Norie Team nem akárkit alakít!

Az átalakítások néha nem úgy alakulnak, ahogy mi azt tervezzük. Van, hogy valakinek bizony S.O.S. kell beugrania. Így történet az is, hogy hírszerkesztőnk, Sophie került Gabi kezei közé. De nem csak csodás sminket kapott, az egész külseje bámulatos lett. Kíváncsiak vagytok? Ide kattintva megleshetitek, hogyan lett Sophie-ból igazi olasz díva!

Forrás:
Vous
Ajánlott cikkek