Egyéb kategória

Széles csípő, vékony derék? – Így lehettek csinosak, ha körte testalkatúak vagytok!

Széles csípő, vékony derék és kicsik mellek. Ha rátok is igazak ezek az állítások, akkor bizony a körte alkatúak táborába tartoztok. Ez ne szegje kedveteket, ugyanis ez az egyik legnőiesebb alkat, és a nők többsége ide sorolható. Mindössze annyi a dolgotok, hogy előnyösre varázsoljátok a szélesebb testrészeiteket. Ebben segítek most!

vous - 2021.12.15.
Széles csípő, vékony derék? – Így lehettek csinosak, ha körte testalkatúak vagytok!

Elő a V nyakú, kötött felsőkkel!

Felsőknél ügyeljetek arra, hogy V vagy kerek nyakúak legyenek! A színe mindig legyen világos vagy élénk, ezzel is oda irányíthatjátok a figyelmet. Érdemes elkerülnötök a testhez simuló garbókat, mert azoktól még vékonyabbnak fogtok tűnni. Helyette válasszatok nagy, durvább kötésű pulcsikat. Jöhetnek a fodros, díszes, részletgazdag felsők, hiszen ezek mind segítenek abban, hogy nagyobbnak látszódjon a dekoltázsotok.

A legfontosabbat ne feledjétek: a csónaknyak és a vízszintes csíkozású felsők kiegyenlítik az arányokat rajtatok!

Jöhet az A vonal!

Alsóruházatban tökéletes számotokra az A vonalú szoknya és ruha. Ez kiválóan eltakarja a széles csípőtöket. A ceruzaszoknya és tulipán fazon a ti esetetekben nem a legjobb választás, mert szélesítenek. Nadrágban egyenes fazont válasszatok és lehetőleg a csípőtökig érjen. Emellett nem is sejtitek, mennyi minden múlik a zsebeken! Ügyeljetek arra, hogy a zseb hátul visszafogott és kicsi legyen. Az alsóruházat pedig mindig sötétebb legyen, mint a felső, mert a monokróm színtől kisebbnek tűnik majd.

Combig érő takarás

Kabátokban szintén az A vonalú, princess szabás áll a legjobban nektek, a blézerekben pedig a derékig érő a legjobb választás, pont azt takarja, amit kell. Kerüljétek a rövid fazonokat, mindenképp combig érőt válasszatok, hogy optikailag nyújtson és karcsúsítson. De ebben a nők legnagyobb barátja vagy épp ellensége, a magas sarkú is segíthet, mert remekül nyújtja a testet és nőies tartást kölcsönöz.

Viseljetek sálakat, nyakláncokat, ezekkel szuperül ki tudjátok emelni a felsőtesteteket, így már nem is látszik, hogy lent szélesebbek vagytok az átlagnál!

Íme, néhány darab, amit érdemes beszereznetek!

1. H&M, 2. H&M, 3. H&M, 4. H&M, 5. H&M, 6. Mango, 7. H&M, 8. H&M, 9. F&F

Forrás:
VOUS

Ha kíváncsiak vagytok, mit viseljenek az alma alkatú lányok, ide kattintva megtudhatjátok!

Ajánlott cikkek