Nem hiszünk a szemünknek: ez a lány egy az egyben a Jégvarázs Elsája!

Nem hiszünk a szemünknek: ez a lány egy az egyben a Jégvarázs Elsája!

Annak ellenére, hogy a Jégvarázs 2013-ban jött ki, kislányok milliói rajonganak a Disney-meséért még mindig. Mi sem tudunk betelni Elsa megjelenésével, hiszen ilyen jeges külsőt nem mindennap lát az ember. Főleg nem akkor, ha egy lány teljesen Elsává varázsolja magát. Bemutatjuk az egyetlen és utánozhatatlan (szó szerint) élő Elsát.

Igazi hókirálynős sminket, jeges hajtrendet már mi is mutattunk nektek, de ahogy ez a lány átváltoztatta magát Elsává, minket is kicsit sokkolt. Andressa Damiani nem mindennapi külseje elsőre és másodjára is elég ijesztőnek tűnhet, de ha kicsit más szemmel nézitek, felfedezhetitek benne azt a művészetet, amivel a lány teljesen átadta magát a Jégvarázs sztárjának.

A Mirror cikkéből az is kiderül, a brazil Andressa úgy nőtt fel, hogy folyamatosan csúfolták a külseje miatt, hiszen már akkor is babás megjelenése volt. A most húszas éveiben járó lány végül megtalálta, hogyan használhatja ki az adottságait, hatalmas szemekkel, gyönyörű sminkkel, kontaktlencsével néz vissza ránk a képekről. Amúgy csak pasztellszíneket hord, a külsejéről pedig így nyilatkozik:

Imádom, hogy az emberek babákkal hasonlítanak össze, főleg most, hogy Elsa lettem. Teljesen azonosultam a figurával. Az, hogy élő baba vagyok, csak növeli az önbecsülésemet. Csinosnak és határozottnak érzem magam.

Számomra elég fura, hogy Andressa babaként érzi jól magát, de a hasonlóság valóban szembetűnő. Azt hiszem, jó munkát végzett a teljes átalakulásban. De elég a szóból, csodáljátok meg ti is az élő Elsát!