Egyéb kategória

Kitálaltak a feleségek: meglepő dolgokat tudtak meg párjaikról az esküvő után

Lakva ismerszik meg az ember, mondják, és nem véletlenül. Tényleg csak akkor tudod meg, kinek mondasz igent, ha nap mint nap együtt vagytok, így egymás minden bogarát ismeritek. Nos, ezek a nők nem túl régóta ismerték a férjüket a házasság előtt, így érte őket néhány meglepetés.
vous - 2015.12.27.
Kitálaltak a feleségek: meglepő dolgokat tudtak meg párjaikról az esküvő után

A Women’s Health magazinnak 11 nő mesélt férjeik furcsa szokásáról, és valljuk be, míg nem velünk történnek ezek, addig mókásak is. Bár elárulom, én élek-halok ezekért az idegesítő szokásokért, enélkül nem lennénk azok, akik.

Nyugtalan láb szindróma?!

Bizony, Macey szerint a legviccesebb dolog, amire rájött, hogy a férjének nyugtalan láb szindrómája van. „Eleinte rémisztő volt, az éjszaka közepén azt éreztem, hogy a lába mozgásnak indul, átkúszik hozzám, és kaparászik, mintha egy mosómedve lenne. Ma már simán felkeltem, és kiabálok, hogy ‘hagyd abba, te veszett állat!’” Nos, nem lehet egy hétköznapi jelenség, az tuti.

Kerüli a konfliktust a családjával

Ez kicsit keményebb dió, de lehet ezzel is élni, Natalie legalábbis még nem futott el a párjától. „A férjem jószívű ember, nem tud nemet mondani a szüleinek, így ezt gyakran kihasználják. Ezt tudja magáról, de egyszerűn nem tud vele mit kezdeni. Én azért szenvedek tőle, mert így nem tudjuk a határainkat kijelölni és független életet élni.”

Törölközőfüggő

Nem hittem, hogy ilyen is van, de ezen már fél órája visítok. Apró probléma, de hosszú távon idegölő. Surabhi falra mászik attól, hogy a férje minden egyes zuhanyzáskor két törölközőt használ, majd azokat az ágyban hagyja. „Tudom, semmiség. De ő ezt teszi Minden. Egyes. Nap. Nem kellemes, mikor este ágyba mászol, és beleakadsz kettő vizes törölközőbe.”

Örökbefogadás nem opció!

A legérzékenyebb dolog, amit Jackie megtudott a férjéről házasság után, hogy soha nem lenne képes örökbe fogadni más, idegen gyereket. „Ettől megijedtem, mert mi nagyon akartunk gyerekeket, és ez azt jelentette, hogy ha biológiailag nem jönne össze a saját lurkó, akkor el kellene válnunk. Szerencsére nem volt termékenységi problémánk, így a félelem szertefoszlott bennem.”

Azért ez elég kemény, nem? De ezt a pasik is megtanulták már a szakításaikból, hogy néha a különböző látásmód miatt válik külön egy pár útja.

Beszél álmában

Ez engem ugyan nem zavarna, a pasim négy év után tudta meg, hogy horkol, mikor barátoknál aludt, én sosem szóltam érte, hiszen nem hallom. De Carolnak azért hozzá kellett szoknia egy álmában diskuráló férjhez. „Először rémisztő volt, mikor arra keltem, hogy nevetgél álmában. De mára már hozzászoktam.”

Még több mókás vallomást itt olvashattok, de ti is vallhattok néhány furcsa szokásról, ami meglepetésként ért benneteket az összeköltözés után!

Ajánlott cikkek