Így viseljetek aranyszínt, de ne csak ékszerben!

Így viseljetek aranyszínt, de ne csak ékszerben!

Az arany, hasonlóan a feketéhez, nemcsak eleganciát sugall, de minden más színnel passzol. Évről évre feltűnik a divatházak palettáján, emellett szívesen viseljük ékszerként, kiegészítőként és ruhaként. Feldob minden összeállítást, legyen az hétköznapi vagy elegáns megjelenés. De lássuk csak, ruhában kinek is áll jól ez a szín!

Barnával gyönyörű, fehérrel stílusos

Leginkább az ősz típus árnyalataihoz, a barna hajhoz és szemhez tökéletes párosítás. Kiemeli a bőr tónusait, életet ad az arcnak. A tavasz és nyár is nyugodtan viselheti, de nekik érdemes visszafogottabban bánniuk az aranydarabokkal. A tél típusú lányoknak azonban rossz hírem van: nekik áll a legkevésbé jól, így nekik arany helyett inkább a fehéraranyat javasolnám.

A feketén kívül érdemes fehérrel kombinálni az aranyruhákat, így a stílusos luxus hatását érhetjük el. Barnával is gyönyörűen mutat ősszel, de a lehetőségeink színek terén szinte kifogyhatatlanok.

Arra figyeljünk, hogy ne keverjük sok színnel, mert elveszíti eleganciáját!

Felejtsük el a harsány darabokat!

Viselhetjük más arany árnyalattal is, de azt vegyük figyelembe, hogy leginkább csak buliban állja meg a helyét, hétköznapra ugyanis túl feltűnő hatású egy ilyen szett. Az arany színe akkor a legszebb, ha hagyjuk dominálni az öltözékünkben. A legjobb, ha nem választunk hozzá harsány, erős és neonszíneket. Ha aranyruhában szeretnénk az utcára lépni, ne válasszunk hozzá nagyon mintás ruhadarabokat, figyeljünk a klasszikus letisztultságra.

Anyagában mintás darabokkal viseljük, ha nem szeretnénk lemondani a mintákról.

Csak óvatosan a kiegészítőkkel!

Leginkább kihasználható darabként ajánlom figyelmetekbe az aranyszínű övet, ami csodásan feldobja bármelyik pulcsinkat, kabátunkat, ruhánkat. Fémes csillogása különleges eleganciát sugall. Ügyeljünk azonban arra, hogy ezüsttel ne keverjük, hacsak nincs olyan ékszerünk, amiben mind a két szín megtalálható. Ékszerként se vigyük túlzásba, kövessük a kevesebb néha több elvét.

Néhány darab, amit érdemes tavaszig beszereznetek:

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M, 4. Zara, 5. Zara, 6. Mango, 7. H&M, 8. H&M
1. Mango, 2. Zara, 3. H&M, 4. Zara, 5. Zara, 6. Mango, 7. H&M, 8. H&M
Forrás:
VOUS