Egyéb kategória

Ez lehet Angelina Jolie ijesztő fogyásának az oka

Egy ideje szinte folyamatosan arról szólnak a hírek, hogy Angelina Jolie brutálisan lefogyott, anorexiás és nem mellesleg válik Brad Pitt-től. A színésznő a hétvégén valóban ijesztően vékonyan jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen.
vous - 2016.01.18.
Ez lehet Angelina Jolie ijesztő fogyásának az oka

Az tény, hogy a gyönyörű Angelina soványabb, mint valaha, azonban ne feledjétek, hogy nehéz időszak áll a híresség mögött.

Az Oscar-díjas színésznő családjában többen meghaltak rákbetegségben, édesanyja, nagynénje és a nagyapja is a betegség áldozata lett, ezért döntött úgy tavaly, hogy kés alá fekszik, ezzel megelőzve a betegséget. Angelina eltávolíttatta a melleit és a petefészkeit, utóbbiban tényleg találtak daganatot, ám az nem volt rosszindulatú.

Teljes mértékben nőnek érzem magam így is, kiállok a döntésem mellett. A gyerekeimnek így sosem kell majd azt mondaniuk, az anyjuk petefészekrákban halt meg.

– nyilatkozta Angie a műtét után. A színésznő arról is mesélt, hogyan segítette férje a nehéz időszakban.

Egyértelművé tette számomra, hogy a nő, akibe beleszeretett, aki a nőt jelenti számára, az egy olyan ember, aki okos, rátermett és mindene a családja. Nem pedig egy test.

Bár a férje mellette állt, ezután sem lehetett könnyű a párnak. A közös filmjük kapcsán mindenki azt találgatta, hogy a kapcsolatuk vajon olyan a valóságban is, mint amilyen a vásznon. A pár természetesen elviccelte a kérdést, előtte azonban határozottan kijelentették, hogy teljesen más az életük, mint a közös filmjükben.

Fontos, hogy a közönség is tudja, ha a filmbéli pár élete közel állna a mi életünkhöz, soha nem tudtuk volna elkészíteni ezt a filmet. A mi kapcsolatunk nagyon stabil és a filmbeli problémák nem a mi problémáink.

– szögezte le Angelina.

Bár úgy tűnhet, hogy látszólag minden oké Angelinával, nem tudhatjuk, hogy valójában hogyan éli meg ezt a nehéz időszakot. És azt se felejtsük el, hogy vannak emberek, akik bármennyire is szeretnének hízni, nem tudnak.

Angelina Jolie 2015 novemberében

Forrás:
MARK RALSTON / AFP

Forrás:
Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

És 2016 januárjában

Forrás:
Credit Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Forrás:
VALERIE MACON / AFP
Ajánlott cikkek