Egyéb kategória

A hullámcsatotok sokkal többet tud, mint gondolnátok!

A hullámcsat nem hiányozhat egy hosszabb hajú nő táskájából, hiszen a szembe, arcba lógó hajszálakkal fel kell venni a harcot. Csikiz, bizgerál, zavarja a kilátást, és nem utolsósorban úgy nézünk ki tőle, mint Samara a Kör című filmben.

vous - 2016.01.18.
A hullámcsatotok sokkal többet tud, mint gondolnátok!

Pedig a hullámcsat igazán multifunkciós kis eszköz, ha felfedezitek a sokoldalúságát, és maximálisan ki is használjátok! Kínában például már annyira túllátnak a határain, hogy kis virágokat tűzködnek a fejük búbjára – mi azért inkább maradjunk a határokon belül.

Első körben nem árt tudnotok, mert ezt sokáig én sem sejtettem, hogy a hullámcsat helyes használata abban rejlik, hogy a hullámos felével alul kell használni, így fogja meg rendeltetésszerűen a hajatokat. Továbbá az is nagy segítség, ha a hullámcsatot befújjátok lakkal használat előtt, így tapadósabb lesz, és még erősebben tartja majd a tincseket.

Ezen kívül még szuper fogkrémtubus kinyomására, zacsik lezárására, körömre pöttyözésre, konty rögzítésére, de bármilyen tűzős helyzetben megállja a helyét! Igazán kár, hogy a hajba is csak féloldalas laza titokmunkásként használjuk, pedig a hullámcsat is lehet dekoratív.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.