Egyéb kategória

Ez a bizonyíték, hogy minden nőnek kijár egy kis kényeztetés – Akcióban a NORIE Team

Ma egy igazi tavasztündér, Eszter látogatott el hozzánk. Energikus, kedves, mosolygós, és nem mellesleg gyönyörű hölgyről van szó, akiből csak úgy árad a pozitivitás és az életszeretet. Maga a tavasz!

vous - 2016.02.02.
Ez a bizonyíték, hogy minden nőnek kijár egy kis kényeztetés – Akcióban a NORIE Team

"Egy nagy cégnél dolgozom menedzserasszisztensként. Szeretem a munkámat, sokat ki tudok belőle hozni, és soha nem unatkozom! Sok férfival dolgozom együtt, amit élvezek, mert nagyon bírom az egész napos csipkelődést. Imádok beszélni, ez talán a jó és rossz tulajdonságom is egyben. Kifejezetten pozitív ember vagyok, és ez igaz az életem minden területére. Imádok mosolyogni, ez a lételemem, amit a körülöttem lévők nagyon értékelnek" – írta bemutatkozó levelében Eszter.

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

"Szeretek sportolni, futni, TRX-ezni, és köredzésre is járok, ami fura, mert kb. 2-3 évvel ezelőttig nem érintett meg a mozgás szele. Na meg persze enni is szeretek: az édesség, ami megszépíti és egyben megkeseríti az életemet.

Imádom a pillanatképeket, a tökéletlenséget és az egyediséget. Minden apró dolognak tudok örülni. Jó ilyen pozitívan élni.

– mesélte magáról Eszter, aki azt is hozzátette, hogy csak maga miatt jelentkezett az átalakításra.

"Abszolút magamat szeretném meglepni, ez önző dolog? Szerintem nem. Minden nőnek kell egy kis kényeztetés néha." – Ez így is van, teljesen egyetértünk. Mindenkinek jár a kényeztetés, mi pedig azért vagyunk, hogy a kezeink között bárki hercegnőnek érezze magát egy napra.

Ez ma is sikerült, sőt Eszter csodás személyisége minket is elvarázsolt és feltöltött. Köszönjük neki az élményt! 🙂

Szoknya: Envy Fashion - Corvin sétány, felső: Envy Fashion - Corvin sétány, cipő: Primadonna Collection, ékszer: H&M

Szoknya: Envy Fashion – Corvin sétány, felső: Envy Fashion – Corvin sétány, cipő: Primadonna Collection, ékszer: H&M
Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor
Ajánlott cikkek