Egyéb kategória

A Dal: Freddie átölelné Európát, mi pedig őt

Sor került A Dal második középdöntőjére, ahol hat versenyző ismét továbbjutott. Így megvan a döntő teljes névsora, ahonnan már csak egy ugrás az Eurovíziós Dalfesztivál.
vous - 2016.02.20.
A Dal: Freddie átölelné Európát, mi pedig őt

Kíváncsian vártam, mi történik az utolsó középdöntőben, ugyanis jövő héten kiderül, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Már a műsor legelején elmosolyodtam, ugyanis Tatát Csilla egy gyönyörű, piros ruhakölteményben nyitotta meg az estét Harsányi Levente oldalán.

A mai adásban az Egy Másik Zenekart, Berkes Olivért és Tóth Andit, Vásáry Andrét, a Passedet, Gáspár Lacit, Nikát, Freddie-t és a Parno Grasztot láthattuk és hallhattuk. Az Egy Másik Zenekar indítása után valahogy átvettem a dalból áradó nyugalmat és harmóniát – talán túlságosan is, ugyanis egy bizonyos pontig szinte bele-belealudtam a produkciókba. Aztán jött Freddie.

Forrás:
Facebook/A Dal 2016 – Eurovíziós Dalfesztivál 2016: versenyzők, hírek

Az ő produkciójára egyből felébredtem. Ezzel pedig nem voltam egyedül, ugyanis Freddie kapta a 2016-os verseny folyamán az eddigi legmagasabb pontszámot a nézőktől – amit szerintem maximálisan meg is érdemelt. Frenreisz Károly szerint olyan, mintha éneklés közben egész Európát átölelné, Zséda pedig megalkotta a siker receptjét: az énekes legyen magas, jóképű, Bruce Springsteen-hangú, valamint univerzális témájú és populáris dalt énekeljen – egyszóval Freddie. A produkcióját ide kattintva megnézhetitek!

A Dal második középdöntőjének továbbjutói:

  • Freddie
  • Vásáry André
  • Parno Graszt
  • Berkes Olivér és Tóth Andi

Ajánlott cikkek