Egyéb kategória

A kedvenc filmetek mindent elmond a személyiségetekről

Mindannyiunknak van egy kedvenc filmje, ami mindig ott lapul a tarsolyban a biztonság kedvéért. Egy unalmas délután, egy álmatlan éjszaka, bármilyen helyzetben századjára is ugyanazzal a lelkesedéssel vágunk neki.
vous - 2016.03.03.
A kedvenc filmetek mindent elmond a személyiségetekről

Ezra Werb és Risa Williams, a Cinescopes szerzői végeztek egy kutatást, amiből kiderült, hogy a kedvenc filmünk azért a kedvencünk, mert összeegyeztethető a személyiségünkkel. Így ha valakit még nem ismertek igazán, elég, ha rákérdeztek a kedvenc filmjére. És rólatok vajon mit árul el?

Fantasy, sci-fi

Gyűrűk Ura, Harry Potter, Star Trek, Bosszúállók, Jurassic World és társaik. Ha indokolatlan módon rajongtok a küldetésekért, a különleges képességekért, és minden olyan dologért, ami amúgy a való életben szinte lehetetlen, akkor van egy jó hírünk: hisztek a mágiában és a varázslatban, akár a hétköznapokkal is összeegyeztethető módon. Tudjátok, hogyan kell kilépni a komfortzónátokból és mély, fontos gondolataitok vannak.

Forrás:
giphy.com

Vígjáték

Tökéletes hang, Női szervek, Másnaposok, Koszorúslányok, Förtelmes főnökök. Ha imádjátok a vígjátékokat, ti bizony színes személyiségek vagytok, akik imádnak nevetni és nevettetni. Nem szeretitek a felelősséget, de mindig lehet rátok számítani. Tisztában vagytok az élet nehézségeivel, és próbáltok mindig pozitívan gondolkodni.

Forrás:
giphy.com

Akció

Batman visszatér, Beavatott, James Bond, Mission Impossible. Igazi kalandvágyó, bátor, harcias személyiségek vagytok, akik mindig tudják, mit akarnak. Ti aztán teljes odaadással élitek az életet, mintha a mai nap lenne az utolsó. Imádtok másokon segíteni, problémákat megoldani. Igazi hősök vagytok!

Forrás:
giphy.com

Horror

Texasi láncfűrészes, Péntek 13, Mama, Paranormal Activity. Erős, rejtélyes, néha kicsit pesszimista személyiségek vagytok. Van egy különleges, mágikus sötét oldalatok, amit jobb, ha senki nem ismer meg. Erős, céltudatos emberek vagytok, akire a baráti körötök mindig számíthat.

Forrás:
giphy.com

Romantikus

Dirty Dancing, Csillagainkban a hiba, Napos oldal, Szerelmünk lapjai. Gyakran álmodozó, érzékeny, művészlélek lakozik bennetek, aki az élet minden területén szenvedélyes. Szeretnétek mindenkit boldoggá tenni magatok körül, és a legnagyobb erényetek a remény. Hűségesek, együttérzőek és kitartóak vagytok.

Forrás:
giphy.com

Rajzfilm

Hamupipőke, Minyonok, Hős hatos, Madagaszkár, Mackó testvér. A szívetek mélyén igazi gyerekek vagytok. Tisztában vagytok a mosoly erejével, nem féltek kimutatni az érzéseiteket, imádtok szeretni és őszinték vagytok. Tiszta szívvel éltek és hűségesek vagytok.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek