Egyéb kategória

5 jel, hogy a szerelmetek több puszta fellángolásnál

Nehéz dolog a nagy Ő hajkurászása, mert annyira jól játssza mindenki a kaméleonosdit, hogy nem ismerjük fel, ki a nagy Ő, és ki az, akivel csak annyi a dolgunk, hogy ideiglenesen gondolatokat, testet cseréljünk.

vous - 2021.12.25.
5 jel, hogy a szerelmetek több puszta fellángolásnál

A tudósok is megmondták, azok, akik első látásra egymásba zúgnak, azok egytől egyig halálosan komolyan gondolják, hogy a sorsuk örökre összefonódik. Pedig ez azért ennél komplexebb folyamat: 3 hónap után a kémiai bizsergés alábbhagy, akkor derül csak ki, hogy van-e dolgotok még egymással továbbra is.

Nehéz kérdés, igaz? Ám ez alapján az 5 pont alapján talán kicsit könnyebb lesz felfedeznetek azt, akit ténylegesen nektek szánt a sors.

Forrás:
pixabay

Hogyan bánik a személyzettel?

Nemhiába mondták nagyanyáink, és egyúttal köszönjük is nekik, hogy figyeljük meg, hogyan bánik a választottunk randi közben a pincérrel. Ha ugyanis durván, abból nem számíthattok semmi jóra, de ha kedvesen, akkor neki bizony magas, fejlett érzelmi intelligenciája van. Csapjatok le rá!

Hogy jön ki a család női tagjaival?

Az a férfi, aki jól kijön a nőkkel, értsd: nem flörtöl velük, hanem udvarias, figyelmes, az tiszteli a nőket. Az a férfi, aki segít édesanyádnak cipekedni és a húgodnak elmagyarázni a matekot, titeket is támogatni fog!

Dolgozik, és van hobbija

Egy jó párkapcsolat alapja, hogy tisztában van a két fél önmagával, megvan a saját munkája, hobbija, amitől az lesz, aki. Egy férfi, aki dolgozik az álmaiért, és szabadidejében ki tud kapcsolni a saját szórakozásai révén, tudni fogja, mit jelent az, mikor ti azt mondjátok, hogy félrevonultok absztrakt képeket festeni.

Nem az esetetek

Megdöbbentő, de az esetek nagy részében a hosszú távú kapcsolatok úgy indulnak, hogy nem találják egymást az esetüknek. Magatokra ismertek? Mivel csavarta el mégis a fejeteket a párotok?

3 hónap után is szerettek együtt lenni

Ennyi idő után ugyanis már nem a kémia a mérvadó, hanem a másik személyisége, világnézete, gondolkozása, a belső világa. Ha 3 hónap múltán is arra tudtok gondolni, hogy a másik kell nektek, vele akartok lenni: akkor ez talán már nem csupán csak egy fellángolás.

Ajánlott cikkek