Egyéb kategória

Gyönyörű, ritka fotók: ekkora volt a szerelem a Kennedy házaspár között

Jackie Kennedy és John F. Kennedy kapcsolata nem volt sétagalopp, hiszen többször különváltak útjaik, és a férfi nőügyei sem tettek jót a házasságnak. Ennek ellenére olyan fotók láttak napvilágot a pár kezdeti időszakából, amiken tényleg csak csendesen, irigykedve lehet merengeni.
vous - 2016.03.05.
Gyönyörű, ritka fotók: ekkora volt a szerelem a Kennedy házaspár között

Jacqueline Bouvier és John Kennedy ugyanabban a társadalmi körben forgott, de hivatalosan 1952. május 8-án egy közös barátjuk, az újságíró Charles Bartlett által rendezett vacsorán mutatták be őket egymásnak.

Kezdetben csak ritkán találkoztak, de miután Kennedyt szenátorrá választották, kettejük kapcsolata komolyabbra fordult, és végül eljegyzési gyűrű került Jackie ujjára. A hírt 1953. június 25-én jelentették be. Esküvőjükre 1953. szeptember 12-én kerítettek sort a Rhode Island állambeli Newportban, a Szent Mária-templomban.

És hogy milyen út vezetett az oltárig? Miért mondott egymásnak igent a pár? Ezekre a képekre nézve szemernyi kétségünk sem lehet: szemükből sugárzik a szerelem, és mindketten igencsak szemrevaló fiatalok voltak.

Forrás:
MASHABLE

Forrás:
Mashable

Még több meghitt pillanatba ITT leshettek bele!

Ajánlott cikkek