Egyéb kategória

Kiszabadult a világ leghelyesebb bűnözője – most modell lesz

Emlékeztek még Jeremy Meeksre, a srácra, akinek a rendőrségen készült fotójáért szinte megőrült az internet? Jeremy olyan jól nézett ki a képen, hogy nemcsak a nők, hanem a divatcégek is odáig voltak érte. Most eljött az ő ideje, két év után kiszabadult a börtönből.

vous - 2016.03.11.
Kiszabadult a világ leghelyesebb bűnözője – most modell lesz

Jeremy Meekset még 2014-ben csuták le lőfegyver birtoklása miatt – írja a Huffington Post. Azonban a kötelező rendőrségi fotója, amit közzétettek a stockoni rendőrség Facebook-oldalán annyira jól sikerült, hogy nemcsak nők ezrei, de a divatipar is felfigyelt rá. Mondjuk a képet elnézve ezt mi is megértjük…

Every Friday until Jeremy's release, White Cross Management is going to be taking your questions for the #hotcriminal himself. You can comment here or tweet using the hashtag #FelonCrushFriday. Give the @jmeeksofficial Twitter a follow for more updates!

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép, 2015. Szept 18., 15:54 PDT

Voltak, akik Photoshop segítségével használták fel Jeremy képét a divatkampányaikhoz, mások pedig munkát ajánlottak neki a divatiparban – melyekről egyébként ő nem sokat tudott, hiszen éppen büntetését töltötte a börtönben.

Most azonban kiszabadult és végre élhet a lehetőségeivel. Már alá is írt egy jövedelmező szerződést a White Cross Managementtel, akik egyébként Taylor Hillt, a gyönyörű Victoria's Secret-modellt is felfedezték.

Happy Valentine's Day ❤

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép, 2016. Febr 14., 13:32 PST

A jó hírt Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival, ahova a következő sorokat írta:

„Szeretném megköszönni a családomnak és mindenkinek a szeretetet, a támogatást és az imákat. Le vagyok nyűgözve és nagyon hálás vagyok azért, ami előttem áll. Készen állok.”

I want to thank my family and everybody for all your love, support and prayers. I'm overwhelmed and grateful for what lies ahead. I'm ready @jimjordanphotography and @whitecrossmanagement #jeremymeeks #jimjordan #whitecrossmanagement

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép, 2016. Márc 9., 16:43 PST

Ajánlott cikkek