Egyéb kategória

Elég a borotvából – Használjátok a legtutibb szőrtelenítési módszereket!

Itt a tavasz és vele együtt a jó idő is szépen lassan megérkezik. Ez azt jelenti, hogy egyre lengébben öltözködünk és többet mutatunk meg magunkból. Úgyhogy most összeszedtük a legjobb módszereket, amikhez nem kell borotva.
vous - 2016.03.17.
Elég a borotvából – Használjátok a legtutibb szőrtelenítési módszereket!

Lekerülnek a nadrágok és a vastag harisnyák a jó idő közeledtével és mindenki borotva után nyúl. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, tuti, hogy mindenki fürdőszobájában megtalálható. Mint tudjuk, ezt kell a leggyakrabban ismételni is. Ám számos lehetőségetek van még arra, hogy megszabaduljatok a szőrös lábtól, hónaljtól és bikinivonaltól, penge nélkül.

1. Gyantázás

A gyantát a testetek bármelyik részén használhatjátok. Ami még szuper benne, hogy tovább tart a végeredmény, ugyanis a szőröket a gyökerektől tépi ki, nem csak elvágja, mint a borotva.

2. Lézer

A szőrtelenítés lézer segítségével a legtartósabb, mivel a lézersugárral elégetik a szőr gyökereit. Azonban mielőtt rászánjátok magatokat, vegyétek figyelembe, hogy nem a legolcsóbb formája és több kezelés szükséges, hogy végleges eredményt kaphassatok.

3. Elektrolízis

Szintén a szőrtüszőknél hat, ott semmisíti meg a gyökereket. Utókezelésre is szükség lehet, de ha nem hat 100%-osan elsőre, a visszanőtt szőrszálak gyengébbek lesznek. Rossz hír, hogy csak kis területeken ajánlják az alkalmazását.

4. Szőrtelenítő krém

Bármelyik drogéria polcain megtalálhatjátok ezeket a csodakrémeket, gyorsan, egyszerűen és ami a legfontosabb, fájdalommentesen szabadulhattok meg a nem kívánatos szőrszálaktól.

5. Hormonális kezelés

Ha kiderül, hogy az extra szőrnövekedés mögött hormonális probléma áll, akkor a növekedés gátlására az orvosok javasolhatnak fogamzásgátló tablettát. Ezt a kúrát azonban csak orvosi konzultációval egybekötötten kezdjétek el!

Nektek melyik vált be legjobban?

Ajánlott cikkek