Egyéb kategória

Gal Gadot nem nagydarab, sem dúskeblű, a Batman vs. Superman mégis jó film

Csütörtökön debütál a magyar mozikban a Batman vs. Superman – Az igazság hajnala című szupermozi. Én már láttam a filmet, Wonder Woman szerepében Gal Gadot lenyűgöző.
vous - 2016.03.23.
Gal Gadot nem nagydarab, sem dúskeblű, a Batman vs. Superman mégis jó film

Nagyon kíváncsi voltam, nagyon akartam, hogy jól sikerüljön ez a crossover. Batman Superman ellen, ugye, jól hangzik? Izgatottan vártam a kedd délelőtti sajtóvetítést, ahol egy moziteremnyi újságíróval együtt megnéztem a filmet. Őszinte leszek, kettő dologra voltam kíváncsi: Ben Affleck Batman-játékára és Gal Gadot debütálására mint Wonder Woman. Mindkét elvárásomat felülmúlta Jesse Eisenberg mint Lex Luthor. Amennyire furcsálltam őt ebben a szerepben, annyira jól hozta a karaktert. Érte már megéri bemenni a moziba, de térjünk vissza Ben Affleckre és Gal Gadot-ra.

Ben Affleck először játszotta Batmant, féltem tőle, de nem kellett volna, igazán élvezhető az alakítása. Gal Gadot pedig női szemmel is vitte a filmet, leginkább a szépségével. Sok férfiban felháborodást keltett, hogy a színésznő alakítja az amazont, hiszen Wonder Woman izmos, a szó legjobb értelmében nagydarab és dúskeblű. Gal Gadot színésznő utóbbi két tulajdonságnak híján van. Ám ezeket mégsem lehet felróni neki. Szépsége megszépítette a játékát is.

Lányok, úgy, ahogy Valentin-napon most is érdemes ellátogatni a moziba és megnézni a Batman vs. Supermant, már csak a pasitok miatt is, de higgyétek el, titeket is el fog varázsolni a képregényes világ.

Nézzétek meg, milyen gyönyörűek voltak a Batman vs. Superman színésznői a londoni premieren!

Amy Adams (Lois Lane)

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Gal Gadot (Wonder Woman)

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP
Ajánlott cikkek