Egyéb kategória

Az óraátállítás igenis jó dolog! – Így használjátok ki a plusz időt világosban

Itt az egyik legcsodálatosabb évszak és most már március 21-én, a meteorológiai tavasz beköszöntén is túl vagyunk. Ez azt jelenti, hogy mostantól tovább élvezhetjük a napsütést, többek között az óraátállításnak köszönhetően plusz időt kapunk mielőtt besötétedik, így pedig még több mindenre lehet időnk a szabadban.
vous - 2016.03.23.
Az óraátállítás igenis jó dolog! – Így használjátok ki a plusz időt világosban

Ahogy Emcsi korábban megírta, most vasárnap órát kell állítanunk.! Mivel vasárnaptól egy órával tovább lesz világos, a Bustle segítségével összegyűjtöttünk nektek jó pár tippet, hogyan is érdemes eltöltenetek az extra szabadidőtöket a napsütésben.

1.Menjetek koraesti sétára!

Tavasszal bűn nem kihasználni a rendkívül kellemes időjárást. Még kora este is napfényben úszik a város, amiben nagyon élvezetes sétálni. Ha tehetitek és nem laktok túl messze a sulitól vagy az irodától, válasszátok ezúttal a lábbuszt és szívjatok friss levegőt. Rátok fér a hosszú télikabátos idő után.

2.Szervezzetek kiülős órát magatoknak!

Egy terasz kincset ér tavasszal és nyáron. Fogyasszátok el az ebédeteket vagy a vacsitokat egy baráttal, családtaggal kint a friss levegőn. Ha nincs erre lehetőségetek, mert épp nem ilyen helyen laktok, kerekedjetek fel és válasszatok egy számotokra szimpatikus kiülős bárt vagy éttermet.

3.Olvassatok a szabadban!

Nincs is annál jobb, mint amikor belefeledkeztek a könyvetekbe a friss levegőn. Már csak azzal tudnánk fokozni, ha a háziállatotok az öletekben pihen vagy ugrál közben.

Forrás:
pexels

4.Sportoljatok kültéri tereken!

Ha általában konditeremben vagy a lakásban tornáztok, itt az ideje kilépni a komfortzónátokból és még egészségesebben tölteni azt az egy órát. Higgyétek el, kint jobb lesz a közérzetetek és még energikusabbnak fogjátok magatokat érezni a friss levegőn.

5.Üljetek ki egy délutáni kávéra!

Adjatok magatoknak a nagy rohanások között egy kis szünetet. Egy kávé vagy egy limonádé mellett kellően feltöltődtök, főleg ha kint isszátok meg azt egy jó beszélgetés közben.

Forrás:
pexels

6.Hódoljatok egy régi hobbinak!

Emlékeztek még arra, amikor több időtök volt? Gitározni tanultatok, olvastatok vagy épp virágokat ültettetek? A tavasz a legjobb időszak arra, hogy ez a periódus újra feléledjen.

7.Végezzétek kint a munkát!

Ha tehetitek és olyan munkátok van, akár ki is ülhettek a teraszra/bárba, garantáltan jobban fog telni a munka. Arra viszont vigyázzatok, hogy kora tavasszal ne végezzetek kint papírmunkát, nem szeretnénk, hogy szó szerint elfújja a szél a melótokat.

8.Próbáljatok ki több street food helyet!

Egyre nagyobb divatja van az utcai hamburgerezőknek és kajáldáknak. Ha még eddig nem próbáltátok ki, itt az ideje. De ugyanúgy jó ötlet, ha pikniket szerveztek a parkban.

9.Relaxáljatok!

Az egyik legfontosabb dolgot hagytuk a végére. Egy fárasztó nap után legjobb dolog, amit tehettek, ha adtok magatoknak pár percet a természettel. Egy hintaágy ilyenkor életmentő tud lenni.

Ajánlott cikkek