Hát ezért imádják a nők az ősz hajú pasikat!

Hát ezért imádják a nők az ősz hajú pasikat!

Ha még nem vettétek a fáradságot, hogy értékeljétek az ősz hajú férfiak természetes (vagy mégsem?!) küllemét, akkor itt az ideje jobban megnézni azt az ezüstös fényű hajkoronát és a velejáró pozitív tulajdonságokat. Arról ugyanis már biztosan hallottatok, hogy sok nő megőrül a deres halántékú pasikért.

Az őszülés az idő múlásának természetes velejárója. Míg mi nők eszeveszetten küzdünk ellene különféle hajfestékekkel, színezőkkel és pakolásokkal, addig férfitársaink nagy része ügyet sem vetve engedi szabadjára őszülő tincseit. De miért is imádjuk mi nők ezt annyira azon túl, hogy bölcsességet és komolyságot sugall?

1. Bármit viselnek, mindig sokkal kifinomultabbnak néznek ki benne

George Clooney a tökéletes példa erre! I-MÁD-JUK!

Forrás:
afpforum

2. Kiemeli a szemüket

A szürke ugyan egy szín, de mégis színtelenként tekintünk rá, főleg, ha frizuráról van szó. Ebben az esetben egyből kiemel minden árnyalatot, ami a közelében van. A fejünk esetében ez pedig nem más, mint a szemszín.

3. Önbizalom és bizalom

Az ősz haj a korról árulkodik, ami szinte egyenlő a tapasztalattal és a tudással. Gondoljunk csak az orvosainkra. Egy ősz hajú, idősebb doktor úrnak sokkal szavahihetőbbnek érezzük a tanácsát, mint egy fiatal, serdülő orvosnak. És valljuk be, egy őszes fiatalabbhoz is szívesebben megyünk. Persze ezt a belénk ivódott sztereotípiák okozzák, hiszen kortól függetlenül érthet valaki nagyon jól és rosszul a szakmájához.

Forrás:
pexels.com

4. Férfiasság

Egy ősz hajú férfiról inkább elhisszük, igazán férfi, nem pedig kisfiú. Ez pedig bátorságot, erőt és nyugalmat sugall mindenki számára.

Ti hogy álltok az ősz hajú pasikhoz?