Lélek

A csillagjegyetek elárulja, mennyire vagytok csábíthatók

A születési horoszkóp ábrájából nagyon sok minden kiolvasható, például az is, ha valaki az egyéjszakás kalandokat részesíti előnyben. Az asztrológiában a szerelem, az egyéjszakás kalandok, a románcok külön területet foglalnak el a horoszkópban, míg a társkapcsolatok egy másik önálló területet.

vous - 2021.12.27.
A csillagjegyetek elárulja, mennyire vagytok csábíthatók

Bármilyen furcsa is, asztrológiai szempontból két külön dolog, és különbséget kell tenni a szerelem és a párkapcsolat között. Még ha a logika azt mondatja velünk, hogy a kettő egymás nélkül nincs, mégis lehet. Elmagyarázom, miért. Alapvetően 12 házat különböztetünk meg a horoszkóp ábrán, ami 12 fő életterülettel analóg. Hagyományosan a szex, a romantika és az egyéjszakás kalandok az 5. horoszkópházhoz tartoznak. Ez a ház a JÁTÉK háza is. Az örömteli, játékos, kellemes tevékenységek háza.

Nagyszerű módja, hogy a felnőttek eljátszanak egymással. „Van kedved? Van kedvem.” Addig tart, amíg mindkét félnek jó. Szabadon.

A párkapcsolat: tükör

Ezzel szemben ahol már több a felelősség, és nemcsak öröm és szórakozás van jelen, hanem egyenrangú félként együttműködünk jóban-rosszban, az már a horoszkóp 7. háza, a párkapcsolat birodalma. A szerelem (5. ház) örömteli, míg a párkapcsolat (7.ház) munkás, és ahogy szokták mondani, a kapcsolatért dolgozni kell. Amíg egy párkapcsolatban a társ tükröt tart, addig az egyéjszakás vagy románcok terén megélt szerelmi kalandok által nem feltétlen kényszerülünk tükörbe nézni, hiszen épp a lényeg veszne oda: a játék, az öröm. Ott nem a másik felünket – akivel kiegészülni lehet – keressük, hanem úgymond játszópartnert. Itt nem a személyiség fejlődése az elsődleges cél, hanem az alkotás, a teremtés. Mindkettőben fontos a kommunikáció.

Természetesen nem zárja ki egymást a szerelem és a párkapcsolat, sokan szerencsések, és nem ritka, hogy a kettő között van kapcsolat. Szerelmi háza és párkapcsolat háza mindenkinek van, így – a születési horoszkópunk függvényében – egyénenként eltérő, kinek melyik terület lesz a hangsúlyosabb, és hogy az hogyan működik, milyen tapasztalásokra számíthatunk.

Csábítási tippek a 12 zodiákusnak

Forrás:
iStock

Ha valakit el szeretnénk csábítani, kiindulási alapként az asztrológiai csillagjegyeket segítségül hívhatjuk. Ha tudjátok, melyik zodiákus szülötte a kiszemeltetek, néhány fortélyt és titkot most elárulok, hogy mesterien csábíthassatok. Illetve kiderülhet számotokra, hogy titeket mennyire könnyű elcsábítani!

  • Jó, ha tudod, hogy a Vízöntőket a legnehezebb elcsábítani, de ha kihívásra vágysz, velük kezdj. Igen öntörvényű jegy, különlegesnek kell mutatkoznunk – de nála semmi esetre sem különlegesebbnek – , hogy egyáltalán észre vegyen és leereszkedjen hozzánk.
  • A Halak jegyűek csábulnak és csábítanak el másokat a legkönnyebben. Végtelen romantikájukkal, szárnyaló fantáziájukkal bárkit elragadtatnak, kiragadnak a hétköznapi valóságból, ugyanakkor bátortalanok is egyszerre. Sok-sok megerősítésre és visszaigazolásra van szükségük.
  • A tüzes jegyek közül az Oroszlánt a legkönnyebb elbűvölni, néhány hízelgő kedves szó, nincs más dolgunk, mint dicsérni, dicsérni és figyelni.
  • A Kost elbűvöli a vagányság, a bátorság, a könnyű prédákat nem szereti és a határozatlanságot, döntésképtelenséget ki nem állja.
  • A Nyilast a szellemességgel meg lehet hódítani, illetve ha jó társaságot biztosítunk, eléggé szórakoztatóak és szépek is vagyunk, szavait is isszuk, nyert ügyünk van. A levegős jegyek a szabadságukra érzékenyek, erre mindig figyeljünk, ne akarjuk kisajátítani őket.
  • Az Ikreknél a belépő a sokat látott és intellektuális ember, szereti a spontán ötleteket, lazaságot. Szereti ha dicsérik találékonyságáért, leleményességért.
  • A Mérlegek, ha csábítanak, pontosan tudják mi az az egy mondat, amivel levesznek valakit a lábáról. Emiatt könnyű nekik bedőlni. Ha fordított a helyzet nyitásnak egy pezsgő és koncertjegy, egy divatos, szép ruha elengedhetetlen kellék a hódításhoz. A stílusunkkal megfoghatjuk. Ne vigyük túlzásba a neki való megfelelést, különben elveszti érdeklődését, és tovább áll. A föld jegyek érzékibbek, mint gondolnánk.
  • Az összes közül a Bika kapcsolata az érzéki örömökkel, a szexszel a legtermészetesebb, ugyanakkor nem ronthatunk ajtóstul nekik. Szeretik a kényeztetést, a luxust, a finom ételeket, a szép helyeket nagyra értékelik. A pénz fontos számukra, így jó, ha nekünk is van mit aprítanunk a tejbe.
  • A Bak tudja, hogy a legjobb dolgokért az életben érdemes várni, így semmit sem siet el. Fontos emberek társasága mindig imponál neki, kedveli azokat, akik céltudatosok, tisztában vannak értékeikkel. Lelombozza, akik csak úgy elvannak a világban. Az óvatos, zárkózott falai mögött ne gondoljuk azt, hogy az érzelmei mellett a szexet háttérbe szorítja.
  • A Szűzhöz idő kell, míg az értelem falán áthatolnak a szenvedélyes érzések is. Határozottságnak, karizmának és rendkívüli kezdeményező erőnek nem tud ellenállni.
  • Ha egy Skorpiót akarunk meghódítani, kell hogy érezze, akarjuk, ezután pedig kell egy jó hosszú mézesmadzag, ami sosem fogy el. Aranyszabály: könnyen semmit sem adunk. Nem olyan fából faragták, hogy feladná. Egy-két információt hintsünk csak el magunkról, biztosak lehetünk, hogy a többit kinyomozza – és még élvezi is.
  • A Rák jegy ezzel ellentétben már nem. Rendkívül sebezhető, ezért megnyílni csak akkor fog, ha azt érzi, biztonságban van. Nagy magabiztossággal és praktikussággal meggyőzhetjük, hogy valódi társak tudunk lenni mellette. A hangulatingadozásait meg kell szoknunk, ha ez nem megy, kevés esélyünk van a továbbiakra.

Sok szerencsét a párválasztásban, a hódításban! Aki pedig további praktikákat szeretne személyre szabottan, látogasson el hozzám egy személyes tanácsadásra!

Ajánlott cikkek