Egyéb kategória

Ne dobjátok ki az avokádó magját, készítsetek belőle turmixot!

Ha egészséges nasit szeretnénk, akkor az avokádó kiváló alapanyag. Magas rosttartalma az emésztésre van jó hatással, míg A-, B- és E-vitamin-tartalma a haj, köröm és bőr egészségéért és szépségéért felelős. Azonban nemcsak a húsa, hanem a magja is ehető. Nálatok eddig mindig a kukában végezte?
vous - 2016.04.08.
Ne dobjátok ki az avokádó magját, készítsetek belőle turmixot!

Figyelem, lányok, ne dobjátok ki az avokádó magját soha többé, helyette készítsetek belőle szuperegészséges shake-et. Ahogyan a Women’s Health magazin is írja, magas rost- és antioxidáns-tartalma pozitív hatással van a szervezetünkre és a beleknek is gyógyír.

Hogy ne essetek „kétshake”-be, hoztunk nektek egy videót, amiben láthatjátok, hogyan lehet előkészíteni az avokádómagot. Először halásszátok ki az avokádó belsejéből, majd rakjátok a sütőbe 2 órára, 160 fokon. Ez után könnyen leválik a külső maghéj. Szeleteljétek apró darabkákra, vagy használjatok egy darálót és keverjétek shake-hez, müzlihez.

A megmaradt avokádóból pedig Emcsi már elmondta nektek, milyen finomságokat készítsetek, vagy olvassátok el Kitti írását arról, hogy milyen hatásai vannak az egészségetekre.

Jó étvágyat!

Ajánlott cikkek