Egyéb kategória

Berkiék ezeroldalas házassági szerződéséről – viccesen és komolyan

Sok rettenetes dolog történhet egy női szívvel, de van valami, aminél szörnyűbbet a legdurvább horrorfilmek rendezői se álmodnának képernyőre: ez pedig az, hogy az ember lánya beleszeret Berki „Herevasaló” Krisztiánba.
vous - 2016.04.20.
Berkiék ezeroldalas házassági szerződéséről – viccesen és komolyan

Berkinek már az óvodában is nárcisz volt a jele, Hódi Pamela pedig ennek ellenére nemhogy szereti ezt az élő karikatúrát, de még örömmel hozzá is menne feleségül. Berki válaszként egy ezeroldalas házassági szerződéssel állt elő, aminek témáját most alaposan körüljárjuk.

Kiről is van szó, mivel is lopta be magát a szívünkbe?

Házassági szerződés? Ne szaladjunk előre ennyire. Először is, ki is ez a Berki Krisztián, és mivel vált igazán ismertté?

  • A TV2 Édes Élet című valóságshow-jának sztárja akkor került a figyelem középpontjába, amikor kivasaltatta a heréit. Bár ez Vujity Tvrtko szerint sosem történt meg.
  • Belső értékeit mindenesetre megcsillantotta, amikor arról nyilatkozott, hogy a nők nem sokat érnek, az egyik jön, a másik megy, csak akkor van rájuk szükség, ha az ember utódot akar. Akkor viszont legalább élő inkubátorként funkcionálnak.
  • Ezzel együtt nem adja akárkinek a szerényen csak Berki-cseppekként aposztrofált örökítő anyagot. Úgy véli, sok nő utazik a spermájára, egy rajongója például 10 millió forintot ajánlott érte, de ő megtagadta a kétségbeesett kérést.
  • A sztárnak amúgy már van egy kislánya, akinek a kamerák előtt vett több kiló aranyrudat Klapkától, ami miatt a NAV is rászállt… így kénytelen volt elárulni, hogy csak aranyfestékkel befújt papírtömbök szerepeltek az adásban.
  • Állítólag milliárdos a csávó, a TV2-s hakniért évi 40 millió forint jár neki, ennek ellenére a miami luxusrezidenciájáról kiderült, hogy voltaképpen egy sufni.
  • Kavart Cserpes Laurával is, de aztán végül szakítottak, és a herevasalás ikonikus alakja néhány vargabetű után visszatért gyermeke anyjához, Hódi Pamelához, akivel most igazi tévélagzira készülnek… csak előbb még meg kell állapodniuk a házassági szerződés tartalmával kapcsolatban.

És akkor itt máris témánál vagyunk. Ez már csak azért sem egyszerű, mert ilyen hosszú szöveget a két híresség még együttvéve sem olvasott soha.

Mi áll az ominózus szerződésben eddig?

A szerződés az Édes Élet releváns epizódja szerint ezeroldalas, ennek ellenére három tételben könnyedén összefoglalható az egész, a többi papír nyilván csak azért van, hogy ne fújja el a lényeget a szél:

  • Hódi Pamela köteles szexuálisan kielégíteni Berki Krisztiánt. „A szexualitás alapeleme egy párkapcsolatnak. Szeretném szerződésbe foglalni, hogy az élményt folyamatosan meg kell, hogy kapjam” – szól a tételmondat.
  • Ha Berki félrelép, és ez kiderül, Pamela markát a férfi vagyonának jelentős része üti. „Én ezt tudom neki adni, ő meg a szexet” – nyugtázza a bizniszt a valóságshow-sztár.
  • Berki Krisztián 58 kilósan ismerte meg Hódi Pamelát, ezért ha Pamela 65 kilónál több lesz, illetve testtömegindexe megváltozik, a szerződés automatikusan érvényét veszíti. „Ez persze neked jó, a te érdekedben történik” – fogalmaz a műsorban az ügyvéd.

Jó, de mi szerepel(jen még) a többi 999 oldalon?

Valószínűleg semmi, csak a show része a vastag papírköteg (akárcsak az aranyfestékkel befújt papírrudak), de ha már így alakult, adunk néhány ötletet mi is:

  • Berki Krisztián kizárólag frissen vasalt herékkel feküdhet a frissen vasalt ágyneműbe Hódi Pamela mellé.
  • Félrelépés esetén a herevasalást maga Hódi Pamela végzi, az otthon rendelkezésre álló hagyományos eszközzel, amivel az ingeket is vasalja.
  • Ha Pamela közben esetleg 66 kilóra hízott, ezért a szerződés érvényét vesztette, a herevasalás jogköre automatikusan Vujity Tvrtkóra száll.

Persze más celebek is kötnek durva szerződéseket lagzi előtt

Forrás:
iStock

Nem a Berki–Hódi páros az egyetlen csapat, akik nem bízzák a véletlenre a házastársi boldogságot és a válás nyugalmát: a hollywoodi sztárok imádják a vaskos – ha nem is ezeroldalas, de mindenképpen terjedelmes – szerződéseket.

Justin Timberlake és Jessica Biel például megállapodtak, hogy ha a szexi énekes félrelép, 500 ezer dollárt fizet a szép színésznőnek. Alkalmanként. Jess ügyvédje szerint ez aprópénz, de végül ez maradt a végső összeg. Nem kevés pénz…

Amikor Jessica Simpson és Tony Romo még együtt voltak, maguk beszéltek arról, hogy miben egyeztek meg: ha Jessica alatt 61 kilónál többet mutat a mérleg, ő fizet 500 ezer zöldhasút a férjének fájdalomdíj gyanánt… Jess remélhetőleg második házasságában nem követte el a hibát, hogy aláírt ilyesmit, hiszen köztudomású, hogy mázsásra gömbölyödött várandósan.

Egészen undorító volt Charlie Sheen és Denise Richards válása, még szerencse, hogy volt házassági szerződésük. Ebben az is szerepelt, hogy ha a nagyszájú playboy félrelép, Denise 4 millió dolcsi bónuszt kap a kasszánál a végső elszámoláskor. Sheen persze – HIV-betegsége ellenére – csoportos orgiákon szippantgatta fel a kokaint pornósztárok és prostik intim testnyílásaiból, így az asszony szép kis végkielégítéssel köszönt le a végén…

A kilókról itt nem esik szó, de Catherine Zeta-Jones minden egyes Michael Douglasszal töltött év után 2,8 millió dollárt kap, a megcsalásból pedig 5 milliót profitál. Szép summa, az tény.

A kilókért és a megcsalásért fizetett fájdalomdíjon túl: van értelme a házassági szerződéseknek?

Komolyra fordítva a szót, a fentiek fényében nyilván felmerül bennetek a kérdés, hogy vajon érdemes-e házassági szerződést kötni. Egy ügyvéd barátomat kérdeztem, aki szerint nem feltétlenül hülyeség a dolog, sőt.

„Az átlagember persze nem a kilókért és a félrelépésekért járó büntetést rögzíti a szerződésben, hanem inkább a saját vagyon, illetve a közösen megszerzett vagyon sorsáról dönt. Ez egy fontos dolog, többéves pereskedés spórolható meg a segítségével” – mondja a szakember.

„Azt azért nem árt tudni, hogy a házassági szerződést nem elég egyszer, az esküvő előtt megkötni, hanem időről időre aktualizálni kell. Ahogy a vagyoni helyzet és a körülmények változnak, úgy kell évről évre rendelkezni a megszerzett javakról. Ez pedig nem túl romantikus dolog, az biztos…” – teszi hozzá.

Szóval, Berki „Herevasaló” Krisztián és Hódi Pamela papírkötege inkább a vicc kategóriába tartozik, ami a női test tárgyiasításáról is komoly üzenetet küld felénk, de maga a házassági szerződés egy hasznos dokumentum, ami váláskor mindkét felet – és persze a közös gyerekeket – is védi.

Ti gondolkoztok ilyesmiben?

Ajánlott cikkek