Világ

Ez egy fél coming out James Francótól?

James Franco végre válaszolt a kérdésre, amit már rengeteg riporter feltett neki, de ő eddig mindig ügyesen hárított. „Egy kicsit meleg vagyok” – mondta.
vous - 2016.04.20.
Ez egy fél coming out James Francótól?

Bár egy könnycseppet elmorzsoltunk a 38 éves színész kijelentése miatt, de semmi vész, mert James azért nem akasztott tiltótáblát a nyakába. A sztár most először beszélt a szexuális hovatartozásáról – a New York Magazin hasábjain azt is egyértelművé tette, miért várt mostanáig.

„Túl sokat foglalkozik a média a szexualitásommal, ezért döntöttem úgy, itt az ideje, hogy tisztázzam a helyzetem. Igen, egy kicsit meleg vagyok, van bennem egy kis meleg James. Szeretek férfiakkal flörtölni, bár még sosem kerültem intim kapcsolatba egyikükkel sem.

Forrás:
AFP

Ha a szó szoros értelmében nézzük, akkor gondolom, biszexuálisnak mondhatom magam, mert ugyanúgy élvezem a férfiakkal és nőkkel való előjátékot is, még akkor is, ha a férfiakkal sosem mentem tovább” – vallotta be a színész.

Valóban voltak előjelei annak, hogy a színész egy rendkívül nyitott pasi. De most ő is tiszta vizet öntött abba a bizonyos pohárba.

Ajánlott cikkek