Legyetek a legszebbek a fotókon, csak néhány sminktrükkre van szükségetek!

Legyetek a legszebbek a fotókon, csak néhány sminktrükkre van szükségetek!

Ma már nagyon fotóközpontú világban élünk, hála a technika fejlődésének és az internet csodájának. Szinte már egyenlő a szelfikészítés és a bevásárlás gyakorisága. Így már a reggeli rutinnál arra törekszünk, hogy a fotogén formánkat erősítsük, legalábbis a sminkünkkel biztosan. És ez nem is lehetetlen!

Ha nem vagytok szelfibajnokok, sőt, kifejezetten elítélitek a feltartott telefon képernyőjébe pózolást (ami még a bőrt is öregíti!), az nem azt jelenti, hogy rólatok készült fotó nélkül marad a világ. Családi események, baráti összejövetelek, egy ismeretlen az utcán, tényleg bármikor és bárhol lekaphatnak.

Éppen ezért jó, ha felkészülünk előre, és a fotogénebb arcunkat mutatjuk a kamerába, elvégre ha már készül egy fénykép, az jó is legyen, nem? De milyen is a jó felkészülés az ilyen esetekre? Ebben segítek most nektek.

Tiszta tekintet

Tiszta szem, tiszta lélek – ezzel a párossal nem veszíthetünk, de komolyan. Használjunk szemcseppet, amivel tiszta tekintetet varázsolhatunk magunknak. Ha világosabb a szemünk, nyíltabbnak tűnik a tekintetünk, és így az egész arcunk mássá varázsolódik, mint előtte.

Apropó, tekintet, láttátok már, hogy sminkesünk, Detti hogyan varázsol nagyobb szemeket egy egyszerű szemceruzával?

Forrás:
Molnár Anikó

Sima bőr

A sima, tökéletes bőr sok esetben csak álom marad. Oké, ott a Photoshop a fotózásokhoz, de mi lenne, ha nemcsak a fotókon látszódna tökéletesen hidratáltnak a bőrötök, hanem a tükörben is? Használjatok rendszeresen arcpakolásokat, amik hozzájárulnak a bőrünk hidratáltságához és egészségéhez.

Tökéletesen passzoló alapozó

A megfelelő alapozó megtalálására már végtelen módszert létezik. Arra figyeljetek, hogy ne nézzetek ki úgy, mintha festményből léptetek volna a kamera elé, inkább a csillogás elfedésére törekedjetek. A T vonalatokra vigyetek fel egy kis púdert, így sokkal szebb összhatást kaphattok a fotókon.

Illetve ha kerek arcotok van, sminkesünk, Detti trükkjét követve végre az álom hosszúkás arc valósággá válhat!

Forrás:
Molnár Anikó

Sötétebb szemöldök

A fotókon a smink soha sem úgy jön át, mint a valóságban. Egy teljesen natúr smink a képen egyenlő a nullával, egy erős, durva smink pedig egy szemkontúrral. Éppen ezért fontos, hogy ha fotózás előtt álltok, mindig eggyel sötétebbet válasszatok a megszokottnál, úgy érhető el a képen a várt hatás. A szemöldökünk pedig így válik nemcsak láthatóvá, de karakteressé is.

Nina nemrég egy erős füstös rockstarsminket kapott, nézzétek meg az ő fotóit!

A tökéletes szemkontúr

A hétköznapokban felejtsétek el a nagyon erős púdert, válasszatok valami semleges színt az árnyékoláshoz a szemhéjatokra, a feketét inkább hagyjátok a szempilláitokra, amik íveltségével nemcsak a szemszíneteket tudjátok kiemelni, hanem a tekintetetek is nyitottabb lesz.

Ha kék a szemetek, ez a smink igazán ütősen fog mutatni rajtatok!

Felkészültetek a váratlan fotózásra?

Modellek: a VOUS-lányok!

Rengeteg olyan írást, cikket találtok a VOUS-n, ahol mi, a VOUS-lányok, a cikkek szerzői modellekké váltunk. Megtanultunk modellként pózolni egyik fotósunktól, gyönyörű ruhákban elmentünk az Oscar-gálára, és a vörös szőnyegen is pózoltunk. Megmutattuk, mi minden lapul a táskánkban, de szedtünk szemetet is Zuglóban - ahol a szerkesztőség található.