Amilyen a kedvenc virágotok, olyan a személyiségetek is

Amilyen a kedvenc virágotok, olyan a személyiségetek is

Ti meg tudjátok mondani, miért pont az a virág a kedvencetek, amelyik? Én amennyire tudom, sosem volt rá reális magyarázatom. Az egész dolog mindössze a meglátni és megszeretni pillanatán múlik.

Sokáig nem szerettem egyik virágot sem, aztán egyik pillanatban belezúgtam a levendulába, a tulipánba és az apró bimbós fehér rózsába. Na meg a zöldekbe. Megmagyarázhatatlan okból. Erre most szembejött velem egy cikk a YourTango oldalán, hogy a virágok márpedig sokat elárulnak a személyiségetekről. Lássuk is, mit mondanak a kedvenc virágaitok rólatok!

Rózsa

Aki a rózsát szereti, szeret utazni. Nemcsak fizikailag szeretik a kalandokat, hanem érdeklik őket a különböző kultúrák, és a saját személyiségükben is szívesen barangolnak.

Ide kattintva olvashatjátok, hogy szerzőnk, Mariann egy igazi rózsafeldolgozó üzemben járva átértékelte a kapcsolatát a rózsával. Mindez Iránban történt, ahol a rózsatermesztésnek és -feldolgozásnak évezredes hagyománya van, hiszen már az ókori perzsák is a szépség és egészség szimbólumaként tekintettek a virágra.

سلام عيدتان و روز پدر مبارك جوان بودم ، خسته بودم ، با دو تا بچه ، كار بيرون ، خانه داري ، تربيت بچه ها... لحظاتي در برابر خستگي ها زانوانم خم مي شد ولي هرگز زمين نخوردم. دوتا دست قوي و محكم مرا نگه داشت در برابر بزرگ شدن بچه هابا تمام سختي ها او هميشه بود و هست همه جا و در هر شرايطي همسرم تو يك پدر مهربان و محكم و الگو براي فرزندانمان هميشه بودي و هستي.❤ روزت مبارك. هميشه باش كه نگاه فرزندانت بعد از خدا به توست. دسته گلي را تقديم مي كنم به پدر فرزندانم . پدرم و تمامي پدران سرزمينم ايران... #flower #roseflower #roseflowers #giftflowers #gift #fatherday #fathers #fathersday #flowerforflower #beautifull_iran

دوستان لطفا تبلیغ نفرمایید (@banoo.shahrzad) által közzétett fénykép,

Bazsarózsa

A bazsarózsa kedvelői lágyak és kedvesek. Noha úgy tűnhet, hogy nagyon határozatlanok, ez nem igaz: erősek, ha arra van szükség.

Nem véletlenül ez a kedvenc virága a VOUS sztárszerzőjének, Takács Nórának is, aki minden évben alig várja a bazsarózsa-szezont.