Amitől kiráz minket a hideg: megérkezett a pedikűrözött harisnya

Amitől kiráz minket a hideg: megérkezett a pedikűrözött harisnya

A testszínű harisnya viselése önmagában is vitatott, de ez az új trend rátett még egy lapáttal: a nejlonharisnya ugyanis gyárilag „pedikűröztetve” van. Hogy ez miért nevetséges jó? Ha harisnyával szeretnétek szandálba bújni, a pedikűrötök így tökéletesen látszik.

A legtöbb nő egyébként is utálja a testszínű nejlonharisnyát – ráncosodik, állandóan felfut, és szinte lehetetlen olyan színűt találni, ami tökéletesen passzol a bőrötökhöz. Persze vannak alkalmak, mikor muszáj felvennünk egy ilyen darabot, ami teljesen rendben van. DE a legújabb találmány már tényleg sok(k) nekünk: testszínű nejlonharisnya, amely gyárilag ki van lakkozva.

Ezzel több problémánk is van:

  • Ki venne fel testszínű harisnyát szandálhoz?
  • Mi van, ha arrébb csúszik a harisnya és vele együtt a körömlakk?
  • Mi van, ha valakinek nem igazodik a körméhez a körömlakk?

Most őszintén, ti felvennétek ilyet?

Ezért imádjuk és utáljuk a harisnyát

Reggel van, eldöntitek, hogy szoknyás lányok lesztek aznap, nyúltok a harisnyátok felé, felhúzzátok, és úgy érzitek, nektek van a legformásabb lábatok. Majd a nap felénél kis híján sírva fakadtok, és ennek az egyetlen oka a harisnyátok. Szeretjük és gyűlöljük. Hullámvasutazás vele az élet. - írja EBBEN a cikkben Andi.

Azonban állítólag a fekete nejlonharisnyát sem lehet minden hónapban viselni. Ide kattintva megtudhatjátok, mikor hordhatjátok.