Egyéb kategória

Dráma: eddig rosszul tároltuk a sminklemosó kendőt!

Kicsit már túl van magyarázva, hogy minden nap végén mossuk le a sminket, akármilyen fáradtak is vagyunk. Jó, ezt mindenki felfogta és remélem, ti is betartjátok. Viszont ha tényleg túl durva napotok volt, nem kell mindig a tonikokkal kínlódnotok: szerintem nektek is jó barátotok a sminklemosó kendő, amivel semmi perc alatt eltüntethetitek a sminket. De nem mindegy, hol tároljátok ezeket.
vous - 2016.05.14.
Dráma: eddig rosszul tároltuk a sminklemosó kendőt!

A sminklemosó kendőket mintha isten küldte volna nekünk. Tényleg mindent eltüntetnek maradéktalanul. Amekkora kincsek, annyira kell ügyelnetek a tárolásukra, hiszen ha nem jól zárjuk vissza őket, kiszáradnak. Éppen ezért örültünk meg neki, amikor egy elvileg „tuti tippet” találtunk a tárolására a Purewow oldalán. Hát kicsit csalódnunk kellett… Meglátjátok, hogy miért.

Mindössze annyit kell tennetek, hogy jól visszazárjátok a csomag felső fülét, hogy ne kapjanak levegőt a kendőcskék. Ám itt jön a nagy taktika! Fordítsátok meg a csomagot és fejjel lefelé tároljátok a szekrényetekben! Aprócska dolognak tűnik, de kendők százait mentheti meg a kiszáradástól ez a művelet.

Forrás:
pexels.com

Elvileg azért működik, mert hiába zárjátok vissza figyelmesen a csomag tetején lévő fülecskét, akkor is marad egy icipici rés – amit talán ti nem is láthattok –, ahol bizony beszivárog a levegő. Ez egy pár darab kendő „életébe” kerül, ami nem sok. De ha pont az utolsó kendők száradnak ki, akkor az kellemetlen.

Hogy miért érdemes használnotok ezeket a kendőket? Szakemberek válaszoltak, miért ne aludjunk el sminkben.

Egy próbát azért mi adunk ennek az ötletnek. Hát ti?

Ajánlott cikkek