Egyéb kategória

Így hordjátok a rövidnadrágot, hogy nőiesek legyetek és ne gyerekesek

Kiskorunk óta alig vártuk, hogy úgy öltözködhessünk, ahogyan akarunk. Anyukáink gyakran megmondták a tutit ovis, kisiskolás korunkban, hogy mit vegyünk fel, sőt, kikészítették nekünk a szetteket. De felnőttünk. Ám bizonyos ruhadarabok esetében az öltözködés mégsem olyan egyszerű, mint hittük. Hogy miért is mondom ezt? Gondoljatok csak a shortokra!
vous - 2016.05.05.
Így hordjátok a rövidnadrágot, hogy nőiesek legyetek és ne gyerekesek

A rövidnadrágok viselete igenis komoly kérdést vet fel: hogyan is érdemes őket hordani, hogy jól, csajosan és ne gyerekesen álljon rajtunk? Ismerős az a helyzet, amikor felvesztek egy shortot, de kicsisége miatt úgy néztek ki, mint 10 évvel ezelőtt? Tény, hogy nehéz jól hordani ezeket, de van rá megoldás!

Sokszor abba a hibába eshettek, hogy túl szűk darabot választotok. Így nemcsak a combotok fog kilötyögni a nadrág alól, de lehet, még a feneketek is. Ne essetek túlzásba, tanácsolja a Purewow divatszakértője. Így válasszatok megfelelő méretű rövidnadrágot: a legtöbb short lábhossza nem haladja meg a 7,5 centimétert, tartsátok ezt be ti is!

Forrás:
weheartit.com

Ami még jó döntés lehet: vegyetek olyan rövidnadrágot, ami minimálisan nagyobb annál, mint amilyet hordanátok. (Figyelem, túlzásba ne essetek, csak egy mérettel vegyetek nagyobbat!) Ha ilyen darabot választotok, kevésbé fog feltűnni másoknak az alkati hibátok –ha rendelkeztek ilyennel. Gondolok itt a vastagabb combokra vagy görbe lábakra.

Amit ne tegyetek: ha lehet, ne döntsetek a térdig érő darabok mellett! Azt hagyjátok meg a későbbi időszakokra, amikor már idősebbek lesztek. Megannyi jó méretű, rövidebb darabot találhattok, miért választanátok hosszút? Higgyétek el, ez a darab nem állna jól nektek.

Ne ragadjatok le a farmernél! Nem csak farmer rövidnadrágok léteznek a világon. A színes, mintás és letisztult darabok is rendkívül csinosak tudnak lenni rajtatok.

Forrás:
weheartit.com

Ne érezzétek magatokat kényelmetlenül, ha nincs tökéletes lábatok. Lehet, hogy túl rövid, vagy túl hosszú combokkal vagytok megáldva, esetleg a testsúlyotokkal sem vagytok megelégedve. Mégsem lehetetlen megtalálni a számotokra tökéletes rövidnadrágot. Higgyétek el: a lábatok úgy jó, ahogy van! Vagyis ne azokat alakítsátok a nadrághoz, keressetek megfelelő darabot a lábatokhoz! Ha pedig az idei év legtrendibb rövidnadrágjaira vagytok kíváncsiak, olvassátok el Emcsi cikkét!

Ajánlott cikkek